Γιάννης Μουζάλας: Δεν παραιτούμαι - Ποιούς & τι εξυπηρετούν άραγε τα δημοσιεύματα;

Πριν από λίγο εκδόθηκε και σκληρή ανακοίνωση για το θέμα από τον κ. Μουζάλα. Δείτε αναλυτικά τι είπε...

Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου στην χώρα μας. 

 

Χιλιάδες πρόσφυγες καταφθάνουν από την Τουρκία και η διαχείριση του προβλήματος δείχνει να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, αφού η Ελλάδα όπως όλα δείχνουν παλεύει μόνη της με χώρες της ΕΕ να στέκονται είτε αμέτοχες, είτε απέναντί μας καταπατώντας τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί πριν από λίγα 24ωρα!

 

Την ίδια ώρα, την οργή του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα προκάλεσαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία φέρεται να έχει υποβάλλει την παραίτησή του. Όπως είπε πριν από λίγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και μάλιστα ο κ. Μουζάλας εξοργίστηκε από την διασπορά τέτοιων ειδήσεων.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Τα δημοσιεύματα τα οποία βασίζονται πάνω στην φημολογία παραίτησης του Αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, τη στιγμή που ακόμη και τα κόμματα της αντιπολίτευσης συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος δεν βοηθούν. Την ώρα που του ο κ. Μουζάλας βρίσκεται στη Μυτιλήνη καθώς συνοδεύει τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φιλίπο Γκράντι ενώ αύριο, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες ώστε να συμμετάσχει στη Σύνοδο των Υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε. Η διάψευση είναι η πρώτη αντίδραση. Η δεύτερη αντίδραση είναι η απορία, από πού προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα και τι εξυπηρετούν.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ