Top Woman η Olajumoke Orisaguna: Η εκθαμβωτική Νιγηριανή που πουλούσε ψωμί & έγινε top model

Μέχρι πριν λίγες μέρες η 27χρονη Olajumoke Orisaguna από την Νιγηρία πουλούσε ψωμί για να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της. Μια τυχαία φωτογράφιση στην μέση του δρόμου έμελλε να της αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Ο Βρετανός μουσικός Tinie Tempah και ο φωτογράφος και τραγουδιστής Ty Bello βρέθηκαν στην Νιγηρία για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης.

Καθώς τα κλικ «έπεφταν βροχή» στην μέση του δρόμου εμφανίστηκε μια πωλήτρια με ένα τεράστιο καλάθι με ψωμιά τοποθετημένα πάνω στο κεφάλι.


Οι δυο άνδρες εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά της αλλά και από τις ικανότητες της να κρατάει σε ισορροπία το τεράστιο καλάθι στο κεφάλι την φωτογράφησαν.


Η φωτογραφία
έκανε πάταγο με τους πάντες να ρωτούν ποιο είναι το μοντέλο. «Ποια είναι αυτή; Όλοι ρωτούσαν αν αυτή η κοπέλα είναι μοντέλο. Ήταν απλά μια τέλεια σύμπτωση» έγραψε ο Bello στο Instagram.

Οι δυο καλλιτέχνες χωρίς να ξέρουν ούτε το όνομά της ξεκίνησαν την αναζήτηση η οποία έδειξε πως πρόκειται για την 27χρονη Olajumoke Orisaguna, μητέρα δύο παιδιών. Με τη βοήθεια του Bello, η γυναίκα απέκτησε συμβόλαιο ως μοντέλο και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του This Day Style!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ - boredpanda.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ