O Χάρης Ιωάννου: Ο πιο ωραίος άνδρας της Κύπρου & πρώτος Mr. Cyprus - Κούκλος και o Mr. handsome

Το ταξίδι του Mr. Cyprus στην μικρή οθόνη τέλειωσε ψες. Και μόνο ένας ήταν ο νικητής. Mr Cyprus ανακηρύχθηκε  o Χάρης Ιωάννου και Μr Handsome είναι ο Χρύσανθος Χρυσάνθου. 

Έχει και ωραίους ανδρες η Κύπρος εκτός απο πολύ ωραία κορίτσια όπως η παλιά Αννα Βίσση και οι καινούριες όπως η Ηβη Αδάμου. 
Mr Cyprus  ο Χάρης Ιωάννου, που κατάφερε επάξια να πάρει τον τίτλο και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο  τον Μάρτιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Manhunt International στη Κορέα!

Στους επόμενους τίτλους νικητές αναδείχθηκαν:

  • Mr Body – Kωνσταντίνος Σπανός
  • Μr Photogenic – Κρίστιαν Γεωργίου
  • Mr Handsome – Xρύσανθος Χρυσάνθου

 

Επίσης, δόθηκαν και διετή συμβόλαια με το γνωστό πρακτορείο μοντέλων X-RAY MODELS στην Αθήνα στους: Xάρη Ιωάννου, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, Γιώργο Χατζηνικοδήμου και Μάνουελ Μοδέστου.


Ο Χάρης Ιωάννου πέρασε πολλά γιά να κατακτήσει τον τίτλο:  Έκανε καταδύσεις, crossfit, αντικατέστησε μέσα σε ενάμισι λεπτό μια φόρμα που φορούσε με ένα κοστούμι, έτρεξε μέσα σε χωράφια, έκανε κανό μέσα σε λίμνη, άλλαξε λάστιχο σε αυτοκίνητο, τραγούδησε, χόρεψε, υποδύθηκε ως κομμάτι θεατρικού ρόλου κάποιον ήρωα από την ταινία «Κορίτσια για φίλημα», μέχρι και μια κατσίκα άρμεξε! 

 

Δείτε φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές του Χάρη στο παιχνίδι...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ