Kiddle: Το Google για παιδιά - Νέα μηχανή αναζήτησης αποκλείει ακόμη και Πάμελα Άντερσον!

Έφτασε η νέα μηχανή αναζήτησης που απευθύνεται στους πιο «τρυφερόυς» και ευάλωτους χρήστες του διαδικτύου, στα παιδιά. Το Kiddle είναι μια μηχανή αναζήτησης που μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη της Google, δεν αποτελεί ωστόσο παρακλάδι της εταιρίας κολοσσού.   

 

Γονείς από όλο τον κόσμο έχουν υποδεχθεί με ενθουσιασμό το Κiddle και πολλοί μάλιστα το χαρακτηρίζουν ως το νέο Google για παιδιά. Η συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης έχει τη δυνατότητα να αποκλείει οποιοδήποτε περιεχόμενο κρίνεται ακατάλληλο για μικρά παιδιά.

Για παράδειγμα, οι λιλιπούτειοι δεν μπορούν να κάνουν αναζήτηση για την Πάμελα Άντερσον, καθώς ανάμεσα στα αποτελέσματα θα εμφανιστούν και link για την αισθησιακή της… ταινία. Το ίδιο ισχύει και για τις αδελφές Καρντάσιαν αλλά και ορισμένους άλλες γνωστές κυρίες της σόουμπιζ. 

Η παιδική μηχανή αναζήτησης δεν έχει καμία επίσημη σχέση με την Google, αλλά το λογότυπό της θυμίζει έντονα τον κολοσσό αναζητήσεων. Χρησιμοποιεί, όμως, το Google Safe Search, μια υπηρεσία της μηχανής αναζήτησης για φιλτράρισμα περιεχόμένου, αναφέρει η mirror.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ