Stories: Το μήλο κάτω από την μηλιά - Αυτά τα παιδιά είναι ολόιδια οι γονείς τους

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που η ομοιότητα γονέων - παιδιών είναι ολοφάνερη και όσο μεγαλώνει το παιδί τόσο περισσότερο μοιάζει σε ένα από τους δύο γονείς.

Αυτά τα παιδιά μπορούν σίγουρα να χαρακτηριστούν ως αντίγραφα των γονιών τους.

Το bored panda δημοσιεύει φωτογραφίες από παιδιά που έχουν φωτογραφηθεί όπως οι γονείς τους και η ομοιότητα είναι καταπληκτική. Μοιάζουν πραγματικά σαν δίδυμα αδέρφια που έχουν βγάλει την ίδια φωτογραφία σε διαφορετική χρονική στιγμή. Χαμόγελα, εκφράσεις του προσώπου, μαλλιά και χρώματα είναι τόσο ίδια που ξεπερνούν την απλή ομοιότητα γονιού με το παιδί του.

Σίγουρα βέβαια βοηθάει και το γεγονός ότι τα παιδιά που φωτογραφήθηκαν έχουν πάρει την ίδια πόζα, έχουν φορέσει ακόμη και ίδια ή παρόμοια ρούχα ή έχουν φωτογραφηθεί ακόμη και στο ίδιο μέρος που είχε τραβήξει την φωτογραφία οι γονείς τους.

Όσον αφορά τις γυναίκες αυτό έρχεται να προστεθεί και σε ένα πρόσφατο πείραμα σύμφωνα με το οποίο όσο μεγαλώνουν οι γυναίκες μοιάζουν στην μαμά τους.

Ειδικά κάποιες κοπέλες στις φωτογραφίες είναι απλά σαν να είναι τραβηγμένη η ίδια φωτογραφία με πιο σύγχρονα μέσα. Και οι φωτογραφίες των ανδρών βέβαια δεν πάνε πίσω και επιβεβαιώνουν ότι το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ