Η Kendall Jenner αναπολεί τη Μύκονο – Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram!

Μπορεί να βρισκόταν στο Παρίσι για το σόου του διάσημου σχεδιαστή Balmain στην εβδομάδα μόδας, όμως, το μυαλό της Kendall Jenner ήταν στην Ελλάδα!

Κι όμως, η 20χρονη καλλονή από τις ΗΠΑ και αδερφή της διάσημης τηλεπερσόνας Kim Kardashian, «ανέβασε» στην προσωπική της ιστοσελίδα μια φωτογραφία από τις διακοπές που είχε κάνει το 2013 στην χώρα μας.

 

Στην φωτογραφία η Kendall απεικονίζεται να ποζάρει πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος, με φόντο ένα ελληνικό νησί. «Το οικογενειακό μας ταξίδι στην Ελλάδα ήταν σίγουρα από τις καλύτερες διακοπές που έχω κάνει στη ζωή μου», ήταν το σχόλιο με το οποίο το μοντέλο συνόδευσε την φωτογραφία της.

Η 20χρονη εξήγησε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τις διακοπές που έκανε στην Ελλάδα, γιατί ήταν μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς της, ενώ αναφέρθηκε στο νησί στο οποίο τραβήχτηκε η εικόνα, γράφοντας: «εκμεταλλεύτηκα την εξωπραγματική θέα για μια μίνι-φωτογράφηση. Απλά κοιτάξτε το μπλε χρώμα του νερού. Ονειρεύομαι αυτές τις διακοπές μετά από όλους αυτούς της μήνες σκληρής δουλειάς».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ