Τρομακτικό ατύχημα: Υπάλληλος των McDonald's πέφτει μέσα σε κουβά με καυτό λάδι! (Βίντεο)

Την τρομακτική στιγμή που μια υπάλληλος των McDonald''s γλίστρησε και έπεσε μέσα σε έναν κουβά γεμάτο με καυτό λάδι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος που βρίσκεται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Το βίντεο με το ατύχημα της Άντζελα Μπόυζα,, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως είναι η μάνατζερ του συγκεκριμένου καταστήματος, αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου.

Κι όμως, ενώ περπατούσε στην κουζίνα των McDonald, η Άντζελα έχασε την ισορροπία της και... προσγειώθηκε μέσα στο κουβά ο οποίος περιείχε λάδι τηγανίσματος. Η νεαρή γυναίκα πετάχτηκε από τον πόνο και άρχισε να ουρλιάζει, ενώ ένας συνάδελφός της που είδε την καυτή πτώση, την κοιτούσε σοκαρισμένος και ανήμπορος να την βοηθήσει.

Σύμφωνα με την αυστραλιανή εφημερίδα «The Herald Sun», ένα από τα μηχανήματα στην κουζίνα του καταστήματος είχε χαλάσει και οι υπάλληλοι χρησιμοποιούσαν τους τελευταίους δύο μήνες τον κουβά, προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους. Δυστυχώς, όμως, η γυναίκα πλήρωσε με τη σωματική της ακεραιότητα τη βλάβη αυτή. 

Τα McDonald's καλούνται τώρα να πληρώσουν πρόστιμο 45.000 δολάρια για το περιστατικό, ενώ η κυρία Μπόυζα αναγκάστηκε να δεχθεί μοσχεύματα δέρματος στα χέρια και στα πόδια της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ