Camaro 50th Anniversary - H επετειακή έκδοση της Chevrolet για δυνατούς παίκτες

Η Chevrolet Camaro θα σβήσει 50 κεράκια φέτος, έτσι με την αφορμή αυτή η εταιρία αποφάσισε την δημιουργία ενός επετειακού μοντέλου με την κωδική ονομασία Camaro 50th Anniversary Edition.
 

Η επετειακή έκδοση θα ξεχωρίζει από το τον συνδυασμό μαύρων και πορτοκαλί λωρίδων πάνω στο Nightfall Gray μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος, επετειακές ζάντες 20 ιντσών με καπάκια για το κέντρο της ζάντας ταιριασμένα για την περίσταση, χρωμιωμένες γρίλιες στην μάσκα, εμπρόσθιο διαχύτη στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα και διακριτικά σηματάκια 50th επάνω στα εμπρός φτερά.

Το εσωτερικό θα φέρει και αυτό αλλαγές με τα διακριτικά 50th  σε καθίσματα, τιμόνι, μέχρι και φωτιζόμενα σηματάκια επάνω στις πόρτες, ενώ μαύρο και σουέτ δέρμα με πορτοκαλί ραφές θα είναι ευδιάκριτο παντού.

Οι κινητήρες που θα κινούν την επετειακή έκδοση θα είναι οι γνωστοί V6 2LT και V8 2SS, συνδυασμένοι με τα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού τόσο σε coupe και όσο και σε cabrio εκδόσεις.

Ειδοποιός διαφορά μεταξύ των εκδόσεων 2LT και 2SS (πέραν από τους κινητήρες τους) είναι οι πορτοκαλί δαγκάνες φρένων εμπρός και πίσω που θα έχει η δεύτερη, ενώ η 2LT θα έχει μόνο τις μπροστά.

Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, ενώ η ίδια η Chevrolet υπόσχεται πως η επετειακή έκδοση της Camaro είναι μόνο η αρχή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ