Η καλλονή σύζυγος του Σαλμάν Ρούσντι τον ''περιποιείται'' για το αχαλίνωτο σεξ που της επέβαλε

''Love, Loss, and What We Ate'' είναι ο τίτλος του αυτοβιογραφικού βιβλίου του ινδικής καταγωγής, πρώην μοντέλου, Πάντμα Λάκσμι για το γάμο της με το διάσημο συγγραφέα, Σαλμάν Ρούσντι. 

Από τα κύρια θέματα του πονήματος η άθλια σεξουαλική ζωή που μοιράστηκε η Πάντμα Λάκσμι με τον αμφιλεγόμενο συγγραφέα των βλάσφημων «Σατανικών στοίχων» που στάθηκαν η αιτία να καταδικαστεί σε θάνατο από τον Αγιατολάχ Χομεϊνί

 Η Πάντμα Λάκσμι που υπήρξε οικοδέσποινα του πετυχημένου reality μαγειρικής Top Chef, περιγράφει τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον διάσημο συγγραφέα Σαλμάν Ρούσντι, ο οποίος την αποκάλεσε «κακή επένδυση» όταν εκείνη δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις σεξουαλικές του επιθυμίες.

   Η, 45χρονη σήμερα, καλλονή ήταν 28 ετών όταν γνώρισε τον - παντρεμένο σε τρίτο γάμο - Σαλμάν Ρουσντί ο οποίος ήταν τότε 51 ετών. Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι, ο Ρούσντι τη φλέρταρε άγρια, αρχικά μέσω τηλεφώνου, αφού εκείνη ζούσε στο Λος Αντζελες, ενώ από το πρώτο τους ραντεβού έπεσαν στο κρεβάτι.

«Στις 3 τα ξημερώματα ξύπνησα γυμνή στο κρεβάτι ενός παντρεμένου άντρα», γράφει η Πάντμα, η οποία συμπληρώνει ότι έφυγε από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκαν με τον διάσημο συγγραφέα. Αποτέλεσμα, ο Ρούσντι να εγκαταλείψει την τρίτη γυναίκα του και το ζευγάρι να ξεκινήσει να συζεί στο Λονδίνο και το Μανχάταν.  Η Λάκσμι έγινε η 4η σύζυγος του Ρούσντι από το 2004 έως το 2007. 

Στην αρχή ο κοινός τους βίος ήταν ένα «ωραίο γεύμα», το οποίο ωστόσο κατέληξε να «δηλητηριάσει» τη διάθεσή της, όπως σημειώνει.

Τι κι αν η σεξουαλική επαφή είχε γίνει για εκείνη ιδιαίτερα επίπονη κι οδυνηρή λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε; Ο Ρουσντί της ζητούσε συνεχώς σεξ. 

Όταν, δε, η Λάκσμι διαγνώστηκε με ενδομητρίωση, (κάτι που μείωσε στο ελάχιστον την ερωτική της διάθεση), ο Ινδός συγγραφέας έγινε έξω φρενών, καθώς κατάλαβε ότι θα έπρεπε να ξεχάσει τις «καυτές» νύχτες που είχαν ζήσει μαζί στο παρελθόν.

Ο σκληρός κι απαιτητικός σύζυγος δεν ήταν στο πλευρό της ακόμα κι όταν εκείνη μπαινόβγαινε στα χειρουργεία.

Όταν επέστρεφε σπίτι γεμάτη ράμματα στα γεννητικά όργανα και τα νεφρά, εκείνος έφτιαχνε τη βαλίτσα του και της δήλωνε ότι την επόμενη μέρα θα έφευγε ταξίδι - όπερ και εγένετο. Τι της έλεγε κλείνοντας την πόρτα πίσω του;

 «The show must go on, after all» («στο κάτω-κάτω, το σόου πρέπει να συνεχιστεί»). Απλά, κυνικά... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ