Το αποκριάτικο πάρτι του '30 στο Zonars: Η Ράνια Θρασκιά με παζ, οι μυστηριώδεις κυρίες με τα τσάρλεστον

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε αποκριάτικο φιλανθρωπικό Gala με θέμα «Η Αθήνα του ΄30» την Παρασκευή 4 Μαρτίου υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας στο ιστορικό Zonars.

Σκοπός η πρόσληψη ενός παιδιάτρου για την ενίσχυση της παροχής παιδιατρικών υπηρεσιών στα Δημοτικά Ιατρεία και στο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Αθηναίων καθώς και για την γραμματειακή υποστήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, ο κος Γιάννης Σαχίνης, ο γερουσιαστής του Rhode island κος Λεωνίδας Ραπτάκης και ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας 

 

 

Η Δρ. Αντζι Μαργαρίτη Andrews, ο Δρ. Γιώργος Παπαβασιλείου, ο κος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και η κα Γέλη Αγγελοπούλου 

H Νάντια Ζαχαράκη της Lifeline με την Εμη Τρίκαρδου

 

Σουπερ διακόσμηση απο τα χεράκια της Εμης Τρίκαρδου

 

 

Η κυρία Έμη Τρικάρδου, οικοδέσποινα και διοργανώτρια της βραδιάς, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο φιλανθρωπικό έργο του σωματείου στην Ελλάδα. Επίσης, ο βραβευμένος με ΕΜΜΥ ηθοποιός κος Γιάννης Σιμωνίδης μίλησε στους παρευρισκομένους για την παράσταση που προσέφερε στο Lifeline Hellas και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο θέατρο Pierce, The American College of Greece στις 20.00.    

Και στα ποτήρια το αποκριάτικο touch

 

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου, διασκέδασαν με τις γνωστές οπερέτες των λυρικών καλλιτεχνών, του βαρύτονου Νίκου Καραγκιαούρη, τις mezzo σοπράνο Φωτεινής Αθανασάκη, Λυδία Αγγελοπούλου και τον πιανίστα Πάνο Λουμάκη, χόρεψαν μέχρι πρωίας και έλαβαν δώρα από την Estee Lauder. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης κα Μπέττυ Ρουμελιώτη με την κόρη της Άννα Σούσση, η νύφη της Πριγκίπισσας Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews καθώς και o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα.

H Κα Έμη Τρίκαρδου που διακόσμησε και διοργάνωσε την εκδήλωση 

 

 

Ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα ΄Ερση Αγιοστρατίτη Σκουτεροπούλου, η κα Ρόη Κωσταντά, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Φαίη Πεσκέση, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα με τον σύζυγο της Δρ. Γιώργο Παπαβασιλείου.

 

Η Αλκηστις Πρίνου με τον Πρόεδρο της Lifeline & σύζυγο της Ζήση Μπουκουβάλα υποδέχονται την εκπρόσωπο του Δημάρχου Αθηναίων 

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος Ανταγωνιστικότητας της Ουάσινγκτον κυρία Deborah L. Wince-Smith, o Γερουσιαστής του Rhode Island των ΗΠΑ Λεωνίδας Ραπτάκης, η κα Λίζα Έβερτ, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κος Πάνος Καρβούνης και η σύζυγος του Ειρήνη Νικολοπούλου, ο Κωνσταντίνος και η κα Γέλη Αγγελοπούλου, o κος Συμεών Τσομώκος.

Η Ράνια Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο

 

Ο κος Ευθύμης Ναυρίδης και η σύζυγος του κα Ιωάννα Μάνδρου, η Πρόεδρος της Τεχνόπολις κα Εύα Κοντοσταθάκου, ο κος και η κα Θεόδωρου Σκουζού, ο κος και η κα Στέλιου Λάβδα, η κα Άντζελα Κέρος, ο κος Θρασύβουλος Κανάρης και η κα Κέλλυ Ξυνή, ο κος Τρύφων Θεόδωρος, ο κος Χάρης Τσιμόγιαννης,  ο Αλέξανδρος και η Ρίτα Μωραϊτάκη, η Όλγα Λυμπέρη, ο Nigel Dean και η Αθηνά Βενέτη, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη Κωνσταντακάτου, η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγο της Ανδρέα Φωτόπουλο και πολλοί άλλοι. 

 

Το Lifeline Hellas βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων. 

 

O Βραβευμένος με ΕΜΜΥ ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο 

 

Επίσης, χορηγοί της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Beat be spoke events and services, Artemide, Dogkas Wines, Blink, Βίκος και Ελληνοεκτυπωτική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ