Νέα έρευνα: Το καλύτερο σεξ θα το βιώσεις στην δεκαετία των 40 λένε οι ειδικοί

Αν μετά τα 20, σταμάτησες να μετράς τα κεράκια στην τούρτα σου, σε προκαλούμε να ξεκινήσεις και πάλι να μετράς γιατί υπάρχει μια ηλικία που θέλεις να έρθει όπωσδήποτε.

Σύμφωνα με το infographic του Happify το καλύτερο σεξ θα το βιώσεις στην δεκαετία των 40 και συγκεκριμένα στα 46 σου έτη ζωής. Στη συγκεκριμένη έρευνα, εκτός από το πότε κάνουμε το καλύτερο σεξ, θα βρεις κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών στις ΗΠΑ.

 

Ο τυπικός μέσος ενήλικας (παντρεμένος και ελεύθερος) κάνει σεξ 2-3 φορές το μήνα. Το 96% των ερωτηθέντων απάντησαν πως το σεξ είναι καλύτερο όταν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο. Για τους ενήλικες ηλικίας 25- 59 ετών, οι παντρεμένοι κάνουν σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα σε ποσοστό 25%, τη στιγμή που οι αδέσμετοι φτάνουν τις φορές αυτές μόνο στο 5%.

Στα 17 έτης του κάνουν σεξ για πρώτη φορά οι περισσότεροι έφηβοι. Η απόλαυση στο σεξ έρχεται πραγματικά περίπου 13 έτη μετά την πρώτη άχαρη φορά. Το 75% των ανδρών ολοκληρώνουν κατά την επαφή ενώ στις γυναίκες το ποσοστό πέφτει στο 50%. Το 64% των ανδρών έχουν οργασμό συχνά με το πσοστό των γυναικών να φτάνει μόνο το 32%.

 

Μόνο 1 στις 4 γυναίκες ολοκληρώνει μόνο με τη δυείσδυση ενώ το μεγαλύτερο εμπόδιο προς των οργασμό είναι για τις γυναίκες το στρες.

Και οι άντρες θέλουν αγκαλιές:

Σύμφωνα με το Happify, τα ζευγάρια που εγκαλιάζονται περισσότερο έχουν καλύτερη και πιο ποιοτική σεξουαλική ζωή. Την ίδια στιγμή, είναι οι άντρες σε μακροχρόνιες σχέσεις εκείνοι που επιθυμούν περισσότερες αγκαλιές.

 

Για να διατηρήσετε τη σεξουαλική επιθυμία:

Α. Πες του τι θες, πως το θες.

Β.Δοκιμάστε νέα μέρη νέες στάσεις στο σεξ.

Γ. Αγκαλιαστείτε, φιληθείτε, αφήστε ερωτικά σημειώματα ο ένας στον άλλο.

Δ. Αυτοϊκανοποιηθείτε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ