Το Πατρινό Καρναβάλι είναι εδώ! - Παρακολουθήστε live την μεγάλη παρέλαση

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού, με τη μεγάλη παρέλαση που ξεκίνησε στις 14:00 και την τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, στο παλιό λιμάνι. 

Παρακολουθήστε ζωντανά την μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού:

Οι χιλιάδες επισκέπτες που βρίσκονται ήδη στην Πάτρα, παρακολούθησαν χθες το βράδυ τη νυκτερινή ποδαράτη παρέλαση, διασκέδασαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Σήμερα παρακολουθούν από κοντά τα σατιρικά άρματα του καρναβαλικού εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων, καθώς και τις ευφάνταστες στολές και κατασκευές των 30.000 καρναβαλιστών.

Ο φετινός βασιλιάς καρνάβαλος είναι μεγαλειώδης, εντυπωσιακός, συμβολικός και σατιρικός, σε πλήρη και διαρκή κίνηση. Ειδικότερα πρόκειται για ένα πλουτοκράτη, με ημίψηλο και πούρο, που στο ένα του χέρι κρατά ένα βιβλίο, τα μνημόνια 1 και 2 και στο άλλο το μνημόνιο 3, καθώς και ένα ακόμη μνημόνιο με ερωτηματικό.

Στις 9:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στον μόλο της Αγίου Νικολάου η τελετή λήξης του πατρινού καρναβαλιού. Εκεί η παρουσιάστρια της τελετής λήξης, η δημοσιογράφος Νατάσσα Τραγουστή, θα υποδεχθεί τους χιλιάδες καρναβαλιστές και τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος θα κηρύξει τη λήξη του καρναβαλιού. Αμέσως μετά θα παραδοθεί στην πυρά ο βασιλιάς καρνάβαλος, ενώ τα πυροτεχνήματα αναμένεται να δώσουν λάμψη και χρώματα στην καρναβαλική νύχτα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ