Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός την Δευτέρα, με μικρή άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα βρέξει

Βελτιωμένος αρχικά ο καιρός αύριο Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, με πιθανότητα τοπικών βροχών το απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Στην Κρήτη τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά μέχρι το απόγευμα. Περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές ώρες.

Βαθμιαία επικράτηση Νότιων ανέμων από τα Δυτικά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. 

Αναλυτικά ανά περιοχή:
 

ΑΤΤΙΚΗ 

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το μεσημέρι προς απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 ή 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν σε Νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς κελσίου. 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς και βαθμιαία Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία Νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 5, στρεφόμενοι βαθμιαία σε Νότιους- Νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Περιορισμένη  ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε Νότιους – Νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 18 βαθμούς κελσίου. 

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 

Στις Κυκλάδες παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Στην Κρήτη τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά, που μέχρι τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι Βορειοδυτικοί  4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και σε Δυτικούς, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου. 

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα Βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ,, με σταδιακή εξασθένηση. Το βράδυ θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ