Η Lindsey απαριθμεί τα μειονεκτήματα του γυναικείου στήθους, εάν και η ίδια αισθάνεται ευλογημένη

Μέχρι σήμερα το μεγάλο στήθος ήταν ατού για μία γυναίκα. Η Lindsey Pelas, το μοντέλο Playboy που έχει ένα από τα μεγαλύτερα στήθη που υπάρχουν, και που όπως υποστηρίζει είναι 100% φυσικό, παραδέχεται πως υπάρχουν φορές που δυσκολεύεται να διαχειριστεί το πλούσιο ντεκολτέ της.

«Ακόμη και αν φορέσεις ένα απλό T-shirt ή ένα φόρεμα, ακόμη και ένα νυφικό, αυτομάτως δείχνεις σαν πορνοστάρ, χωρίς να το κάνεις επίτηδες. Για να μην σχολιάσω πως δυσκολεύεσαι τρομερά να βρεις εσώρουχο και πουκάμισο που να κουμπώνει», είπε η 24χρονη Lindsey στο Cosmopolitan.

Η ίδια δεν φοράει ποτέ κοσμήματα στο λαιμό και τσάντες-χιαστί γιατί δεν είναι βολικές. Προτιμάει τις φαρδιές μπλούζες ή τα φορέματα που δεν είναι τόσο ανοιχτά μπροστά, εάν και αναγκαστικά ανοίγουν κι αυτά.


Η γυμναστική είναι ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίζει το μοντέλο Playboy. Η ίδια νιώθει τρομερά άβολα κάθε φορά που πάει γυμναστήριο, καθώς συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της. Επίσης, συνηθίζει να φοράει αποσμητικό και στο στήθος για να καταπολεμήσει τον ιδρώτα.

Το πιο ενοχλητικό απ΄όλα για την Pelas είναι τα συνεχή σχόλια για το στήθος της, καθώς οι περισσότεροι αρνούνται να δεχτούν πως είναι αληθινό.
Ωστόσο δεν σκέφτεται να το αποχωριστεί παρά τα πρακτικά προβλήματα που προκύπτουν. «Μπορεί να μην είναι όλα εύκολα για μένα, αλλά είμαι ευλογημένη για το στήθος μου και δεν θα το έκανε με τίποτα πιο μικρό. Σκεφτείτε ότι μπορώ να κρύψω πολλά πράγματα εκεί μέσα, από ένα κινητό τηλέφωνο, χρήματα μέχρι και κραγιόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ