Story: Οι δίδυμες αδερφές παντρεύτηκαν κολλητούς & έχουν κάνει δύο ζευγάρια διδύμων

Αυτές οι δίδυμες αδερφές έχουν περισσότερα κοινά και όχι μόνο την εμφάνισή τους όπως έχουν πολλές άλλες δίδυμες. 

Η Kerri Bunker και η Kelli Wall εκτός από το ότι διδάσκουν στο ίδιο σχολείο, έχουν επίσης και οι δύο ζευγάρια δίδυμων παιδιών. Οι ζωές τους δηλαδή, όπως και η εμφάνισή τους μοιάζουν πάρα πολύ.

Οι δύο γυναίκες μάλιστα έχουν παντρευτεί δύο κολλητούς φίλους οι οποίοι γεννήθηκαν με τέσσερις μέρες διαφορά. Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι γυναίκες από το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αποκτήσει δίδυμα παιδιά δυο φορές και η μία έχει γεννήσει ακόμη ένα κοριτσάκι. Τον Φεβρουάριο του 2016 η Kerri απέκτησε το δεύτερο ζευγάρι των δίδυμων παιδιών της, τα αγόρια Kash και Jace, και μετά από ένα μήνα η Kelli έφερε στη ζωή τον γιο της Kyler και την κόρη της Kenadee. Μιλώντας για τη ζωή τους και τα κοινά που έχουν, η Kerri εξήγησε στη Mirror:

«Είναι τόσο διασκεδαστικό γιατί περνάμε από δίδυμα σε δίδυμα, αλλά ταυτόχρονα είναι το απόλυτο χάος, συνεχώς. Είναι τρελό.» Όπως λένε οι δύο γυναίκες θεωρούν θαύμα ότι κατάφεραν να κάνουν παιδιά καθώς και οι δύο υπέφεραν από προβλήματα γονιμότητας μετά το γάμο τους.

Η Kelli ήταν η πρώτη που αντιμετώπισε προβλήματα γονιμότητας όταν προσπαθούσε να συλλάβει με το σύζυγό της, τον 30χρονο Dustin το 2008. Μετά από κάποιους μήνες προσπαθειών, αποφάσισαν να ζητήσουν τη γνώμη ένος γυναικολόγου ο οποίους τους συνέστησε εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Διαγνώστηκα με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών που το καθιστούσε πιο δύσκολο» αναφέρει η ίδια και προσθέτει ότι έφερε στον κόσμο τα πρώτα της δίδυμα τον Οκτώβριο του 2010. Το ίδιο συνέβη και με την αδερφή της Kelli, την Kerri η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια μέθοδο, όπως της συνέστησε ο γιατρός και έφερε στον κόσμο τα δικά της δίδυμα, μετά από προσπάθειες το 2011. Αν και γνώριζε ότι έχει αυξημένες πιθανότητες να αποκτήσει περισσότερα από ένα παιδιά, όπως αποκαλύπτει δεν περίμενε να κάνει και εκείνη δίδυμα. Μάλιστα τον επόμενο χρόνο έμεινε πάλι έγκυος και γέννησε και την κόρη της, Sadie.


Εντωμεταξύ η Kelli και ο σύζυγός της ήθελαν να μεγαλώσουν τα δίδυμα παιδιά τους και να γίνουν τουλάχιστον 5 ετών μέχρι να ξαναπροσπαθήσουν για ένα ακόμη παιδί. Όταν λοιπόν πέρυσι ανακάλυψε ότι ήταν ξανά έγκυος και περίμενε πάλι δίδυμα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το ίδιο συνέβαινε και με την αδερφή της, Kerri. Η πρώτη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα, και σκέφτηκα «Κι αν ήμουν έγκυος;».

Την ίδια ακριβώς μέρα ένα τεστ εγκυμοσύνης επιβεβαίωσε και για την Kerri το ίδιο. Οι δύο αδερφές, όπως λένε, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι συνέβαινε αυτό στην πραγματικότητα και το θεωρούσαν τρελό. Αυτό που θέλουν τώρα είναι τα παιδιά τους να μεγαλώσουν με την ίδια αγάπη και να είναι δεμένα όλα σαν αδέρφια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ