Μητέρα κοιμίζει το μωρό της σε λιγότερο από 1 λεπτό με μασάζ - Η απίθανη τεχνική που θα σας σώσει

Μια Γαλλίδα μητέρα μοιράστηκε μια ασυνήθιστη τεχνική μασάζ που φαίνεται πώς έχει αποτελέσματα αφού καταφέρνει να κοιμίσει το μωρό της σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από το γαλλικό περιοδικό Pour Nous Femmes, η ανώνυμη μητέρα κάνει μασάζ με τα χέρια της στο κεφαλάκι και το λαιμό του παιδιού μέχρι που τελικά το βρέφος χαλαρώνει και αποκοιμιέται.

Το τέχνασμα ασφαλώς και εξέπληξε ευχάριστα πολλούς γονείς μικρών παιδιών που στερούνται ύπνο και μοιράστηκε πάνω από 50.000 φορές στο Facebook ενώ έχει ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια προβολές.

Η μητέρα ξεκινά το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής του βρέφους με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια τρίβει την πλάτη του μωρού.

Το μωρό δεν αργεί να εμφανίσει υπνηλία και γίνεται βαρύ στα χέρια της γυναίκας.

Το βρέφος αρχίζει να κλείνει τα ματάκια του αλλά η μητέρα συνεχίζει να κάνει μασάζ με τα χεριά της πάνω από το τριχωτό της κεφαλής με κυκλικές κινήσεις.

Είναι σαφές ότι το παιδί προσπαθεί να αντισταθεί στον πειρασμό να πάει για ύπνο και η μητέρα δεν μπορεί να βοηθήσει. Τοποθετεί ελαφρώς τα δάχτυλά της πάνω από το πρόσωπο του μωρού και στη συνέχεια το μωρό παραδέχεται την ήττα του και γέρνει προς την πλευρά της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ