To eirinika αγαπάει το βιβλίο: Κερδίστε μια ιστορία για τη φιλία, το "Γκρρρρ!" του Rob Biddulph

Διεκδικήστε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Γκρρρρ!" του Rob Biddulph, προσφορά των εκδόσεων Παπαδόπουλος. Για να πάρετε μέρος στείλτε mail με τα πλήρη στοιχεία σας (Όνομα, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο) και την ένδειξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση eirinika.contest@gmail.com.

 

Ποιος θα βγάλει το δυνατότερο βρυχηθμό και θα ανακηρυχτεί πρωταθλητής του δάσους; 

 

Ο αρκούδος Φρεντ είναι ο πρωταθλητής του δάσους, βγαίνει κάθε χρόνο πρώτος σε όλα τα αγωνίσματα και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ο φοβερός βρυχηθμός του! Στους φετινούς αγώνες όμως, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος γιατί συμμετέχει και ο νεοφερμένος αρκούδος Μπόρις! Τι θα γίνει όμως όταν ο Φρεντ χάσει μια μέρα πριν τους αγώνες το ΓΚΡΡΡΡ, τον τρομερό βρυχηθμό του; Ποιος θα τον βοηθήσει να το ξαναβρεί;  

 

Ο Rob Biddulph, συγγραφέας και εικονογράφος βραβευμένος από τα βιβλιοπωλεία Waterstones, παρουσιάζει μια υπέροχη ιστορία που συνδυάζει χιούμορ με εξαιρετική εικονογράφηση, σε ένα βιβλίο που μαθαίνει στα μικρά παιδιά ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο σπουδαίο από την πρωτιά: η φιλία!

 

Ο συγγραφέας – εικονογράφος

O Rob Biddulph εργάστηκε ως art director σε πολλά περιοδικά, με πιο πρόσφατο το περιοδικό Observer. Πλέον ασχολείται με τη συγγραφή και εικονογράφηση παιδικών βιβλίων. Το πρώτο του βιβλίο Φύσηξε αεράκι κέρδισε το βραβείο καλύτερου εικονογραφημένου παιδικού βιβλίου της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Waterstones και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. Ζει στο Λονδίνο με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ