Κωμικοτραγικά συμβάντα σε πτήση της Easy Jet: 25χρονη άρχισε να γρονθοκοπεί τον πιλότο

Η υπόθεση ήρθε στο φως μέσω της Daily Mail αναφέροντας ότι η 25χρονη προκαλούσε με την συμπεριφορά της θέτοντας σε κίνδυνο τους επιβάτες και το προσωπικό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, με την 25χρονη να καθυστερεί για τουλάχιστον ένα δίωρο την απογείωση της πτήσης EZY1973 από το Μάντσεστερ στην Πάφο. 

 

Ενώ η 25χρονη συνέχιζε να προκαλεί με την συμπεριφορά της πρόβλημα οι αεροσυνοδοί εκλήθησαν να την απομακρύνουν από το αεροσκάφος, ωστόσο εκείνη, όταν πλησίαζε στη θύρα εξόδου του αεροσκάφους, συνειδητοποιώντας ότι δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ στην Κύπρο, εκείνη την ημέρα, γρονθοκόπησε τον πιλότο που παρακολουθούσε την σκηνή. 

 

Τότε κλήθηκε η αστυνομία του αεροδρομίου και η 25χρονη συνελήφθη για το παράπτωμα της και τη βίαιη συμπεριφορά της.

 

Παράλληλα, η Easy Jet σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι κατά τη πτήση EZY1973 κλήθηκε η αστυνομία με απώτερο σκοπό την απομάκρυνση και σύλληψη 25χρονης που προκάλεσε επεισόδιο, με αυτά τα επεισόδια, να τονίζεται στην ανακοίνωση, ότι σπανίζουν, αλλά το ότι η εταιρεία τα λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν της και φροντίζει για την ασφάλεια των υπολοίπων επιβατών και του πληρώματος. 

 

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μάντσεστερ ανεφελρθηκε στο περιστατικό επιβεβαιώνοντας με την σειρά του τα λεγόμενα του πιλότου και της εταιρείας. 

 

Η πτήση απογειώθηκε με καθυστέρηση δύο ωρών και η 25χρονη γνώριμη των Αρχών από υποθέσεις ναρκωτικών ετέθη υπό κράτηση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ