Πώς τρέλανε κόσμο η Αριάνα Γκράντε στο πάρτι των Λάτση - Η Μύκονος σε χορευτικούς ρυθμούς

Για δύο μόνο ημέρες βρέθηκε στη Μύκονο και αυτό της ήταν αρκετό... γιατί εκτός από το να ξεσηκώσει ένα ολόκληρο νησί κατάφερε ταυτόχρονα να στρέψει στη χώρα μας όλα τα φώτα της δημοσιότητας, διαφημίζοντας τις ομορφιές αλλά και τα μνημεία της Ελλάδας με τον καλύτερο τρόπο. 
 

 

Η Αριάνα Γκράντε είναι 23 ετών και η καριέρα της έχει ήδη εκτοξευτεί στα ύψη, ενώ τα κοριτσάκια σε όλον τον πλανήτη τη λατρεύουν και προσπαθούν να της μοιάσουν. Τραγουδίστρια και ηθοποιός η Αμερικανίδα σταρ, στις φλέβες της οποίας ρέει και ελληνικό αίμα, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο νεανικό κοινό, «σαρώνει» το ένα βραβείο μετά το άλλο καθώς και τις προβολές στο YouTube, γι' αυτό άλλωστε την αποκαλούν «θηλυκό Τζάστιν Μπίμπερ».

Προσκεκλημένη της οικογένειας Λάτση, το διάσημο pop idol ήρθε για να τραγουδήσει στο πάρτι γενεθλίων του μικρότερου γιου της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππου, ο οποίος γιόρτασε το περασμένο Σάββατο στο Cavo Paradiso τη συμπλήρωση των 18 χρόνων του.

Η Αριάνα και οι συνεργάτες της, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, ανέβαζαν φωτογραφίες και βίντεο στα social media από τη Μύκονο και τη Δήλο ξεσηκώνοντας τους απανταχού «φαν» της αλλά και τα ξένα Mέσα που μετέδιδαν την είδηση πως η σταρ βρίσκεται για διακοπές στη χώρα μας. Μάλιστα στο πρώτο βίντεο που ανέβηκε από το νησί, στο οποίο οι συνεργάτες της χορεύουν και τραγουδούν, έχει δοθεί ο τίτλος: «Η Αριάνα είναι στην Ελλάδα». Επιπλέον, το γεγονός πως από την Ελλάδα η Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσε (πάλι μέσω των social media) την ακύρωση της πολυδιαφημισμένης εμφάνισής της στην Πορτογαλία, εξαιτίας μιας ξαφνικής αδιαθεσίας, ήταν ένας ακόμα λόγος για να γίνει viral η επίσκεψή της στο Νησί των Ανέμων.

Εφτασε με λίαρ τζετ
Η μικροσκοπική καλλιτέχνις -έχει ύψος μόλις 1,53 μ.- έφτασε με λίαρ τζετ στη Μύκονο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, 27 Μαΐου, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, ανάμεσά τους και ο σύντροφός της και χορευτής, Ρίκι Αλβάρεζ. Αμέσως οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο Santa Marina όπου και κατέλυσαν μέχρι την αναχώρησή τους το απόγευμα της Κυριακής. Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αφού πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο χτισμένο σε ιδιωτική χερσόνησο, μετά τον Ορνό, το οποίο διαθέτει δική του ιδιωτική παραλία και προστατεύει τους πελάτες του από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι, ενώ από πέρυσι φιλοξενεί στους χώρους του και το φημισμένο Buddha Bar.

Η Αριάνα έμεινε σε μια βίλα 600 τ.μ. και 6 υπνοδωματίων, χτισμένη σε μυκονιάτικο στυλ, η οποία διαθέτει infinity πισίνα, γυμναστήριο... και το κυριότερο μαγευτική θέα στον κόλπο του Ορνού. Το συνάχι που την ταλαιπωρούσε δεν της επέτρεψε να κολυμπήσει και έτσι έκανε μια βόλτα στην παραλία όπου αμέσως έγινε αντιληπτή, κυρίως από τους «μικρούς» σε ηλικία ενοίκους του ξενοδοχείου. Οσοι την είδαν από κοντά λένε πως μοιάζει με κοριτσάκι, παρόλο που σε λίγες ημέρες, στις 26 Ιουνίου, πρόκειται να γιορτάσει επίσημα τη συμπλήρωση των 23 χρόνων της. Το βράδυ η Αριάνα και οι συνεργάτες της ήταν καλεσμένοι στο Nammos στην Ψαρού, όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ελληνικές γεύσεις.

Το επόμενο πρωί, Σάββατο, όλη η παρέα είχε μια σύντομη ξενάγηση στη Μύκονο. Οπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις τους στα social media, εκείνη και οι φίλοι της ενθουσιάστηκαν με το πρωτόγονο νησιωτικό τοπίο και τα χαριτωμένα κατσικάκια... Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη γειτονική Δήλο. Οι φωτογραφίες της Αριάνα από το Νησί του Απόλλωνα να περπατά στον αρχαιολογικό χώρο έκαναν τον γύρο του κόσμου. Λίγο αργότερα, με μια «δακρύβρεχτη» ανακοίνωσή της στα social media για τους θαυμαστές της στην Πορτογαλία, δήλωσε πως δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην προγραμματισμένη συναυλία της στο πλαίσιο του φεστιβάλ Rock in Rio στη Λισαβόνα, καθώς έχει βήχα και συνάχι και οι γιατροί τής απαγορεύουν να τραγουδήσει.

Παρ' όλα αυτά η Αριάνα το βράδυ του Σαββάτου ανασυγκρότησε τις δυνάμεις της και πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη βραδιά γενεθλίων του νεαρού Φίλιππου στο Cavo Paradiso, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους. Η οικογένεια Λάτση οργάνωσε το πάρτι με ιδιαίτερη μυστικότητα θέλοντας να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Οι καλεσμένοι ήταν στην πλειονότητά τους συμμαθητές και φίλοι του νεαρού Φίλιππου, καθώς και κάποιοι αγαπημένοι φίλοι της μητέρας του, Μαριάννας.

Την επόμενη ημέρα, η Αριάνα απόλαυσε τον ήλιο με έναν περίπατο στην παραλία. Ιδιαίτερα φιλική, φωτογραφήθηκε με όσους της το ζήτησαν, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένη με την Ελλάδα δίνοντας την υπόσχεση να επιστρέψει σύντομα στη Μύκονο για διακοπές. Αναχώρησε από το νησί το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να συνεχίσει τις συναυλίες που έχει προγραμματίσει σε πόλεις της Ευρώπης.

Διάσημη σε χρόνο-ρεκόρ

Η Αριάνα εισήλθε στη μουσική βιομηχανία ως κομήτης και σε χρόνο-ρεκόρ έγινε διάσημη αλλά και πλούσια. Είναι ιταλικής καταγωγής, ενώ, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Twitter, έχει και ελληνικές ρίζες από τους παππούδες της. Σε ηλικία 15 ετών έκανε το ντεμπούτο της, ερμηνεύοντας τη Σάρλοτ, στο μιούζικαλ «13», στο Μπρόντγουεϊ. Στη συνέχεια ακολούθησε η σειρά «Victorious» του καναλιού Nickelodeon, όπου υποδύθηκε την Κατ Βαλεντάιν, ρόλο που συνέχισε στο «Sam & Cat». Το 2013 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Yours Truly», ο οποίος κατάφερε γρήγορα να σκαρφαλώσει στην κορυφή των itunes charts σε 32 χώρες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Η Αριάνα κέρδισε την προσοχή της νεολαίας με το τραγούδι της «The Way», που περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο άλμπουμ, και σύντομα ξεπέρασε τις 151 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ μπήκε αμέσως στο Top10 του Billboard. Η μουσική της είναι γενικά pop και R&B και έχει στοιχεία από funk και hip hop, ενώ πηγή έμπνευσης για εκείνη έχουν αποτελέσει η Μαράια Κάρεϊ, η Γουίτνεϊ Χιούστον, η Εϊμι Γουάινχαουζ και η Κριστίνα Αγκιλέρα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το άρωμά της, ονόματι ARI by Ariana Grande, και φέτος το νέο της άλμπουμ Dangerous Woman. Δηλώνει χορτοφάγος, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά και ασχολείται ενεργά με φιλανθρωπίες που έχουν σχέση με παιδιά. Οσο για την πορεία της, είναι φανερό πως ήρθε για να μείνει.

Πηγή: Μάγδα Λιβέρη, Έθνος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ