O σύντροφος σου δε θέλει να πας διακοπές με τις φίλες σου; -Ιδού τι μπορείς να κάνεις

Μόλις του ανακοίνωσες ότι οι φίλες σου κανονίζουν να πάνε διακοπές και πως σκοπεύεις να πας μαζί τους. Και έγινε έξω φρενών!

Εσύ δε μπορείς να καταλάβεις γιατί δε θέλει να πάτε διακοπές μόνες σας και εκείνος δε μπορεί να καταλάβει πως σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό.

Ποιοί είναι οι λόγοι που φοβάται να σε αφήσει να πας διακοπές με τις φίλες σου;

Σε εμπιστεύεται αλλά δεν εμπιστεύεται τις φίλες σου. Ειδικά αν οι φίλες σου είναι ελεύθερες, τότε ίσως πιστεύει πως θα βγουν προς αναζήτηση συντρόφου στις διακοπές και θα παρασύρουν κι εσένα. Εκτός κι αν δεν έχει εμπιστοσύνη σε εσένα όποτε καλό θα είναι να αναρωτηθείς αν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση σας και αν όχι, ποιός είναι ο λόγος. Ίσως, επίσης, ζηλεύει όταν περνάς καλά μακριά του και ενδεχομένως, του δημιουργεί την ανασφάλεια ότι μπορείς να ζήσεις και να έχεις όμορφες στιγμές μακριά του.

Το να ταξιδεύεις είναι μία εμπειρία που δεν μπορείς να αποκτήσεις τόσο εύκολα όσο μεγαλώνεις λόγω υποχρεώσεων. Γνωρίζοντας διαφορετικούς τόπους και πολιτισμούς, ωριμάζεις, εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος. Και φυσικά, δε μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός ότι οι εμπειρίες με τις φίλες σου θα σου μείνουν αξέχαστες.

Τί μπορείς να κάνεις; Διάβασε την συνέχεια στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ