Αυτός ο 6χρονος είναι ο μικρότερος σεφ του κόσμου - Πληρώνεται 1.800 από το Facebook

Το μοναδικό με τον Νιχάλ Ραζ, δεν είναι μόνο πως φορά τη στολή του μάγειρα, αλλά και πως το Facebook του έδωσε για ένα βίντεο 1.800 ευρώ. Ναι, στα 6 του, παίρνει χρήματα για τη δουλειά του!

 

Ο νεαρός σεφ, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Kicha, προέρχεται από μια οικογένεια εραστών του φαγητού. Ξεκίνησε το μαγείρεμα όταν ήταν μόλις τεσσάρων, χάρη στη μητέρα του που έχει φούρνο.

Στα βίντεο, που έχει αναρτήσει στο κανάλι του στο Youtube, δημιουργεί απλές συνταγές γλυκών, που χρειάζονται ελάχιστο μαγείρεμα.

 

«Δεν είναι επαγγελματίας», είπε ο πατέρας του στο Mashable. Μετά από σύντομα master class με τη μαμά του, ο «Kicha» ετοιμάζει το πιάτο με τον δικό του τρόπο.

Ξεκίνησε το 2015, με το κανάλι του KichaTubeHD, με τον μπαμπά του να τραβά τα βίντεό του με το iPhone του. Με το πέρασμα των μηνών, το iPhone έδωσε τη θέση του σε επαγγελματική κάμερα, με τον μικρούλη να γίνεται όλο και πιο γνωστός.

Τον Μάιο του 2016, η Facebook επικοινώνησε με τον πατέρα του «Kicha», ζητώντας δικαιώματα από βίντεο του μικρού, στο οποίο έφτιαχνε παγωτό μάνγκο. Η συμφωνία των δύο πλευρών δίνει στον μικρούλη 1.800 ευρώ, την ώρα που το βίντεο έχει φτάσει τις 60.000 προβολές.

 

ΠΗΓΗ: Mirror

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ