Summer @ eirinika: Αυτά τα χαρακτηριστικά στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αναζήτησέ τα οπωσδήποτε!

Όταν πρόκειται για τις διακοπές μας, δεδομένου ότι περιμένουμε κάμποσους μήνες μέχρι να φτάσουν, είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις επιλογές μας– είναι η ιδανική ευκαιρία για ξεκούραση! 

Εάν λοιπόν έχεις ξεπεράσει το δίλημμα «κάμπινγκ ή ξενοδοχείο» και είσαι θαυμαστής των ενοικιαζόμενων δωματίων, διάβασε μερικά απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να τα συνοδεύουν, για να ξέρεις πως παίρνεις σε είδος όσα πληρώνεις!

 

Τα ενοικιαζόµενα δωµάτια αποτελούν κατηγορία καταλυµάτων µικρού µεγέθους, με το μικρότερο από αυτά να διαθέτει 10 δωμάτια, με περίπου 14-40 τ.μ. χωρητικότητα έκαστο.
Συνήθως πρόκειται για παραγωγικές μονάδες οικογενειακού χαρακτήρα, οπότε έχεις σαν πλεονέκτημα την επαφή με πρόσωπα που ενδιαφέρονται για ό,τι «στραβό» μπορεί να πηγαίνει στην οικογενειακή επιχείρησή τους

Επιλέγουμε πιστοποιημένα καταλύματα. Έχε υπόψη σου πως πολλά τέτοια συγκροτήματα λειτούργησαν στο παρελθόν παράτυπα. Συγκεκριμένα, µε βάση δημοσιευμένα στοιχεία (ΕΣΥΕ), ο αριθµός των κλινών των ενοικιαζόμενων δωµατίων που λειτουργούσαν µε σήµα ήταν µόλις 25.585 το 1977 και 64.598 το 1987 για να αυξηθούν σε 426.229 το 2004, ως αποτέλεσµα του εξαναγκασµού που ασκήθηκε από την αρµόδια αρχή (ΕΟΤ).

Οι παροχές των διαμερισμάτων είναι συγκεκριμένες:

  • 24 ώρες ζεστό νερό, με καθαρές πετσέτες
  • Μαξιλάρια και σεντόνια
  • Υπνοδωμάτιο, με διπλό κρεβάτι ή μονά κρεβάτια
  • Ντουλάπες ή ντουλάπα
  • Κλιματισμός
  • Ξεχωριστός χώρος με τραπέζι φαγητού, καρέκλες
  • Τηλεόραση
  • Κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, ηλεκτρικό κουζινάκι και όλο τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό
  • W.C.

Μπαλκόνια
Αναλόγως το κατάλυμα, παρέχεται και δωρεάν Ασύρματο Ιντερνέτ στους κοινόχρηστους χώρους όπως και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
Σε κάθε περίπτωση, έλεγξε την καθαριότητα και τα πιστοποιητικά ποιότητας του κάθε καταλύματος, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για παν ενδεχόμενο, καθώς και για να ξέρεις πως πληρώνεις ένα φυσιολογικό ποσό για τις λίγες μέρες ξεκούρασης που δικαιούσαι!

 

Δείτε όλη τη συνέχεια εδώ - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ