Εκτός μεταλλίων η Εθνική Νέων στο Εurobasket, καθώς ηττήθηκε με 60 - 82 από τους Ισπανούς! Σε χαμηλή... πτήση ο Αντετοκούμπο που σημείωσε 3 πόντους!

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε για την Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών το εμπόδιο της Ισπανίας, στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 82-60 από τους Ίβηρες κι έμεινε εκτός ημιτελικών.

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε για την Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών το εμπόδιο της Ισπανίας, στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 82-60 από τους Ίβηρες κι έμεινε εκτός ημιτελικών.



Τώρα, θα παίξει για τις θέσεις κατάταξης 5-8, με πρώτο αντίπαλο το Μαυροβούνιο (20/07, 13.30). Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους, με αποτέλεσμα να ηττηθούν κατά κράτος από τους αντιπάλους τους που εμφανίστηκαν πολύ καλά διαβασμένοι, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα πολλά λάθη των διεθνών μας, ενώ κυριάρχησαν και στα ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 15 πόντους, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε 13 πόντους, πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και δύο κλεψίματα και ο Γιάννης Αντετοκούμπο έμεινε στα χαμηλά, με πέντε πόντους, τρία ριμπάουντ κι ένα λάθος. Από τους νικητές, που θα παίξουν τώρα με τη Λετονία, ο Ντάνιελ Ντίεθ είχε 23 πόντους και ο Χαϊμέ Φερνάντεθ 21 πόντους, έξι ασίστ και πέντε κλεψίματα.

Καταστροφικό ήταν το τρίτο δεκάλεπτο για την Εθνική Ελλάδας, που εγκλωβίστηκε στην αντίπαλη άμυνα και έβαλε μόλις οκτώ πόντους, τη στιγμή που οι Ισπανοί σκόραραν 22. Το 62-45 στο 30’ μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την τελευταία περίοδο, με αμφότερους τους προπονητές να ρίχνουν στο παρκέ τους αναπληρωματικούς. Οι Έλληνες διεθνείς αντιμετώπισαν εξ αρχής πολλά προβλήματα, παρασύρθηκαν από το φρενήρη ρυθμό των παικτών του Σίτο Αλόνσο και με ατομικές ενέργειες δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Δεκάλεπτα: 16-20, 37-40, 45-62, 60-82.
Ελλάδα (Μίσσας): Καραμαλέγκος, Σλαφτσάκης, Γόντικας, Μήτσιαλος, Μποχωρίδης 13 (1), Λαρεντζάκης 15 (1), Παπαπέτρου 12 (2), Καλογιαννίδης 3, Αντετοκούμπο 3 (1), Μελισσαράτος 2, Αγραβάνης 6, Καμπερίδης 4.
Ισπανία (Αλόνσο): Μότος, Κόστα, Μεντόρι, Άμπια, Σανθ, Κόντε, Βίβες 9 (1), Φερνάντεθ 21 (2), Ντίεθ 23 (3), Σουάρεθ 14 (4), Ολαϊζόλα 4, Σάιθ 11.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ