Συνελήφθη ο σύντροφος της 26χρονης δολοφόνου του Κορωπίου – Πυροβόλησε τον πεθερό του & 1 ακόμη άτομο


Ο 41χρονος σύζυγος της 35χρονης που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο Κορωπί, συνελήφθη πριν από λίγα λεπτά στα Καλύβια. 

Μετά από άγρια άγρια καταδιώξη ο 41χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα τον πατέρα της 26χρονης δολοφόνου της πρώην συζύγου του, αλλά και την φίλη του, συνελήφθη στα Καλύβια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος που μετέφερε ο ίδιος αργά χθες το βράδυ, με το αυτοκίνητό του, στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την πρώην σύζυγό του, την οποία μαχαίρωσε θανάσιμα η νυν σύντροφός του με πολλές μαχαιριές, πήγε το απόγευμα στο σπίτι των γονέων της 26χρονης, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Τότε έβγαλε μια καραμπίνα, τους πυροβόλησε τραυματίζοντάς τους, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Ο 41χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλά εκείνοι, μετά από άγρια καταδίωξη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον συλλάβουν.

 

Μάλιστα, σε μαρτυρία του 45χρονου στο NewsIt έλεγε χαρακτηριστικά πως έχει βάλει την καραμπίνα στο στόμα του πεθερού. Ξαφνικά, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και επικράτησε πανικός στην περιοχή. Ο 45χρονος είχε τραυματίσει τον πεθερό του και τη συμβία του, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες από θαύμα γλίτωσε και ο γιος του τραυματισμένου άντρα.

Οι δύο τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο 45χρονος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ μετά την άγρια δολοφονία της πρώην συζύγου του. 

Η νυν σύντροφος του 45χρονου,μία 26χρονη γυναίκα επισκέφθηκε την πρώην σύζυγό του για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία.

Υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσά τους και μετά από λίγα λεπτά η 26χρονη φέρεται να μαχαίρωσε πέντε φορές την 38χρονη γυναίκα η οποία έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτη.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό λίγα λεπτά αργότερα από τον 45χρονο άντρα που έχει συνεργείο αυτοκινήτων κοντά στο σημείο της τραγωδίας. Ο ίδιος φέρεται να έσπευσε στο σημείο, να πήρε την 36χρονη τραυματισμένη γυναίκα και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου δυστυχώς δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Αυτό φαίνεται πως προκάλεσε την οργή του 45χρονου άντρα, ο οποίος σήμερα απειλώντας θεούς και δαίμονες μπήκε στο σπίτι του πατέρα της νυν συντρόφου του και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τον πατέρα της 26χρονης και τη συμβία του.

Διαβάστε εδώ τι είπε η 26χρονη δολοφόνος στην απολογία της 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ