Απάντηση Αντώνη Ρέμου: «Εγώ τραγουδάω, διασκεδάζω τον κόσμο, και το χιούμορ μου για τον Σόιμπλε ήταν το χιούμορ του μέσου Έλληνα»

Ο τραγουδιστής εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να απαντήσει σε όσα έχουν γραφτεί!

Πριν μερικά χρόνια, η συναυλία του Αντώνη Ρέμου είχε προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις για…οικονομικούς λόγους, που δεν βάραιναν τον ίδιο. Αυτή τη φορά, εν μέσω θεριστικής κρίσης, πολλά ΜΜΕ κατέκριναν τον τραγουδιστή, αλλά και τους παρευρισκόμενους (κυρίως) γιατί διασκέδασαν κάπως…προκλητικά!



Ο τραγουδιστής, όπως γράφει το sfygmosradio.gr, εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να απαντήσει σε όσα έχουν γραφτεί!

Ειδικά στις σπατάλες με τις σαμπάνιες χιλιάδων ευρώ , αλλά και τις ύβρεις προς τον Σόιμπλε και την Μέρκελ…

«Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι’ αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Για όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι οι δουλειά μου να απολογηθώ.

Όσον αφορά στο χιούμορ με τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε.

Αντώνης Ρέμος»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ