Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο 47χρονος ηθοποιός Δημήτρης Μενούνος

Θρήνος στον χώρο του θεάτρου από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού Δημήτρη Μενούνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος τους τελευταίους μήνες και τα ξημερώματα κατέληξε. 

 

Ο Δημήτρης Μενούνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν» ενώ συμμετείχε και στο εργαστήρι Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής με τον Στάθη Λιβαθινό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου 2001-2003 (σκηνοθετικό τμήμα).

 

Τελευταία του παράσταση ήταν ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη στο θέατρο Τζένη Καρέζη, με τον Κώστα Καζάκο. Έχει συμμετάσχει στις σειρές «Της αγάπης μαχαιριά», «Απαγορευμένη αγάπη» και «Ας πρόσεχες». Ήταν παντρεμένος με την Σμαράγδα Θεοδότου.

Πριν λίγα χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή Wipe Out στον ΑΝΤ1 μαζί με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Τον Δημήτρη Μενούνο αποχαιρέτησε μέσω Facebook ο φίλος και συνάδελφός του Νίκος Ορφανός με ένα συγκινητικό μήνυμα.

 

"Ο αγαπημένος μου Δημήτρης Μενούνος, φίλος, υπέροχο παιδί και συνάδελφος, φιλόζωος, ροκάς, ευαίσθητος και γεμάτος χαρά και καλοσύνη, μας άφησε για τον τόπο που δε γυρνάει ταξιδιώτης...ενάμιση μήνα το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε...καλό σου ταξίδι Δημήτρη μου...θα ξαναπαίξουμε τις κιθάρες μας κάποια στιγμή σε μια αλλη διάσταση...αντίο φιλαράκι μου...", έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ