Σεξ με… άδεια της Αστυνομίας: Γιατί ένας 45χρονος ενημερώνει πριν «πέσει» στο κρεβάτι

O 45χρονος Βρετανός John O'Neil σίγουρα δεν είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο.

Κάθε φορά που σκοπεύει να κάνει σεξ, ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει το αστυνομικό τμήμα. Και μάλιστα, 24 ώρες νωρίτερα! 

Ο O'Neil  είχε κατηγορηθεί για βιασμό, ωστόσο το δικαστήριο τον αθώωσε. Όμως συνεχίζει να υπόκειται σε μια σειρά περιοριστικών όρων, που του απαγορεύουν να κάνει το οτιδήποτε πριν ενημερώσει τις Αρχές. 

Ταυτόχρονα, είναι αναγκασμένος να ενημερώνει την Αστυνομία κάθε φορά που πρέπει να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό του. Κάτι που τελικά του στοίχησε την δουλειά του , καθώς εργαζόταν ως Information Technology Consultant! Η αστυνομία μάλιστα τον συμβούλεψε πως θα ήταν καλύτερα να μην επιχειρήσει να βρει κάποια άλλη εργασία που θα απαιτεί τη χρήση υπολογιστή.

Σύμφωνα με την βρετανική έκδοση της Huffington Post, ενημερώθηκε πως πλέον δεν «αξιόπιστος» για να λαμβάνει το Universal Credit, το μηνιαίο επίδομα για όσους δεν μπορούν να εργαστούν. Κάπως έτσι, και χωρίς να έχει εισόδημα αναγκάστηκε να υπερασπιστεί ο ίδιος τον εαυτό του στο δικαστήριο, αφού χρήματα για δικηγόρο δεν υπήρχαν. Εδώ μάλιστα και αρκετό καιρό είναι άστεγος και  ζει σε μια δασώδη περιοχή στο York.

Ο Ο' Neil παρουσιάστηκε την Παρασκευή στο δικαστήριο για να ζητήσει την άρση των περιοριστικών όρων και να οριστικοποιήσει την απόφαση του δικαστηρίου που τον απάλλαξε των κατηγοριών. Το δικαστήριο όμως απέρριψε το αίτημα του. Εξάλλου σύμφωνα με την Eleanor Laws που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους υποθέσεις, κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο εύκολο αφού ο «ύποπτος» θα πρέπει να παρουσιάσει μια πολύ δυνατή υπόθεση που να πείσει το δικαστήριο ότι δεν είναι επικίνδυνος. 

Ο O' Neil, που έχει παραδεχθεί τις σαδομαζοχιστικές του προτιμήσεις στο σεξ και ήταν μέλος ενός club στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι επιδίδονταν σε «σενάρια» ανάλογα με αυτά που περιγράφονται στο βιβλίο «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι», υποστηρίζει πως οι περιοριστικοί όροι συνιστούν παραβίαση των δικαιωμάτων του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ