Google report: Ιδού ποια είναι τα ρούχα που,"αναζητούν" άνδρες και γυναίκες αυτή την εποχή

Η Google, η οποία έδωσε τη δημοσιότητα την ετήσια αναφορά της για τις φετινές πιο "ψαγμένες" τάσεις.

 Αυτά πού αγόρια και κορίτσια, άντρες και γυναίκες, ψάχνουν και μάλλον αγοράζουν.  

 

Σύμφωνα με τα ευρήματα του 2016, οι τρεις τάσεις που κυριαρχούν στο αντρικό στιλ είναι το military chic, το free-spirited και τα ready-to-go outfits. Όμως αυτά είναι γενικότερα καθώς υπάρχουν τρία πολύ συγκεκριμένα κομμάτια που σάρωσαν στις αναζητήσεις.  

 

Το στιλ που βρίσκεται στην τρίτη θέση ονομάζεται athleisure. Τι σημαίνει αυτό; Φούτερ με κουκούλα, αντιανεμικά, sneakers, αθλητικές φόρμες με πιο κομψή γραμμή και καλά υφάσματα, άνετα, χαλαρά ρούχα που όμως είναι πολύ πιο προσεγμένα (και πιο ακριβά) και ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα του γυμναστηρίου.

Οι άντρες ψάχνουν επίσης χρηστικά κομμάτια ενώ την ίδια ώρα, ψηλά στις αναζητήσεις είναι τα t-shirts. 

 

Στη δεύτερη θέση είναι τα παντελόνια που ξεχωρίζουν, ειδικά τα ντένιμ. Οι άνδρες έχουν δείξει ιδιαίτερη προτίμηση στα σκισμένα και φθαρμένα τζιν και κυρίως σε αυτά που είναι μαύρα. Την ίδια ώρα, το τρεντ με το παντελόνια που είχαν χαμηλό ή πεσμένο καβάλο, αρχίζει να φθείνει. 

 

Αλλά ο μεγάλος νικητής είναι ένας και οι 30 και κάτι ίσως τον θυμούνται καθώς είναι παλιός γνώριμος στις ντουλάπες τους: Το bomber jacket το οποίο αυτή τη στιγμή είναι 500% πιο δημοφιλές σε σχέση με πέρυσι.

Tι γίνεται όμως με τις γυναίκες;  

 

Εδώ η μόδα δείχνει πως το απλό στιλ επιστρέφει. Ονομάζονται rompers και είναι οι ολόσωμες φόρμες σε μίνι ή πιο μακριά εκδοχή και κυρίως μονόχρωμες. Και ναι, η τάση δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά αυτή τη στιγμή κορυφώνεται.  

 

Το bomber jacket είναι και εδώ ψηλά στις αναζητήσεις, κάτι που δείχνει πως η αντρική και η γυναικεία μόδα συναντώνται όλο και πιο πολύ φέτος. Απλά τα κορίτσια τολμάνε σε χρώμα και λεπτομέρειες. 

Όμως το στιλ που οι γυναίκες έψαξαν πιο πολύ είναι τα Off-shoulder - τα έξωμα. Τα τοπς και τα φορέματα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους είναι όπως φαίνεται το αγαπημένο ρούχο των γυναικών. Οff shoulder πάντως θεωρούνται και τα φορέματα που αφήνουν ακάλυπτο το σημείο αυτό τα οποία επίσης ήταν ψηλά στις πιο εξειδικευμένες αναζητήσεις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ