Ο Brad Pitt γίνεται ξενοδόχος - Επενδυτής σε νέο πολυτελές συγκρότημα στην Κροατία

O διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ, μπαίνει στον ξενοδοχειακό κλάδο καθώς έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε ένα πρότζεκτ για την κατασκευή ξενοδοχείου στην Κροατία.

Πρόκειται για ένα πολυτελές συγκρότημα, χωρητικότητας 2.500 επισκεπτών, το οποίο αναμένεται να κατασκευαστεί νότια της πόλης Šibenik στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Κροατίας, Zablace, γνωστό για το αλατωρυχείο του από το Μεσαίωνα.Το πρότζεκτ, το οποίο υπολογίζεται οτι θα ανέλθει σε 1,5 δισ. δολάρια, μπορεί να περιλαμβάνει ένα ξενοδοχείο, βίλες, γήπεδο γκολφ, εστιατόρια και καταστήματα λιανικής.

Εξετάζεται δε η προοπτική δημιουργίας μιας σχολικής μονάδας και μιας κλινικής ως τμήμα του πρότζεκτ.Ο ηθοποιός επιθυμεί η επένδυση να είναι φιλική στο περιβάλλον ενώ έχει εκφράσει ξανά στο παρελθόν το ενδιαφέρον του για ξενοδοχειακή επένδυση στην Κροατία, στην περιοχή Istia, όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το τρέχον πρότζεκτ αποτελεί τμήμα συνεργασίας με τον αρχιτέκτονα Nikola Bašić και την επενδυτική εταιρία TFI Holding. Η επενδυτική εταιρία έχει ήδη επενδύσει 70 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ