Δημοσκόπηση της "Αυγής" δείχνει ως καταλληλότερη για τη χώρα τη Νέα Δημοκρατία - 9 στους 10 δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση

Μια νέα δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύει η εφ. Αυγή δείχνει ως καταλληλότερη δύναμη για την χώρα την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Στην δημοσκόπηση της εφημερίδας που πρόκειται πολιτικά στην Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ, 9 στους 10 πολίτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με το έργο της Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. 

Σύμφωνα με την έρευνα, το 36% θεωρεί ότι μια κυβέρνηση με κορμό την ΝΔ θα ήταν καταλληλότερη για την χώρα, με μόλις το 14% να απαντά ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικρατεί του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση "ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός", με 42% - 23%.

Παράλληλα, πάνω το 51% ζητά πρόωρες εκλογές, εννιά στους δέκα δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης ενώ το 85% των πολιτών απαντά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Τέλος, το 45% των ψηφοφόρων εκτιμά πως καμία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της πολιτικής σκηνής δεν είναι η καλύτερη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ το 80% δηλώνει δυσαρεστημένο και με την λειτουργία της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ