Στον... βωμό της εκλογής: «Ο Μπιλ μου είπε ότι η Χίλαρι είναι bisexual», "καρφώνει" πρώην ερωμένη του Κλίντον

Μια πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, η Jennifer Flowers, θέλησε να "αποκαλύψει" ένα κρυφό μυστικό της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», η πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον υποστηρίζει ότι της είχε εκμυστηρευτεί ότι η Χίλαρι είναι bisexueal κι ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό. 

 H 12χρονη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον έληξε το 1992 κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Η ίδια λυπήθηκε που τον απέρριψε όταν την ικέτευε να την δει και της έλεγε ότι ήταν η αγάπη της ζωής του. 

Η Φλάουερ θεωρείται μία από τις πιο προβεβλημένες ερωμένες του Μπιλ Κλίντον στις ΗΠΑ. Τώρα, δύο δεκαετίες μετά το χωρισμό τους, η Φλάουερς από το Λιτλ Ροκ θέλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μπιλ για να να συζητήσουν.

Μάλιστα, όπως δηλώνει,  αν δεν είχε γεννηθεί η κόρη του ζεύγους Κλίντον, Τσέλσι, το ζευγάρι θα ήταν ακόμη μαζί. «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου και ήμουν κι εγώ ο έρωτας της ζωής του». 

Η Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου με την οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ανάρμοστη σχέση, εξελίσσεται σε εφιάλτη για την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. Την ώρα που η Χίλαρι δέχεται από τους συμβούλους της οδηγίες για την στάση που θα πρέπει να έχει στη δεύτερη τηλεμαχία, η Φλάουερς, η γυναίκα με την οποία ο Μπιλ Κλίντον είχε παραδεχθεί ότι είχαν ερωτική σχέση το 1997, αν και η ίδια υποστήριξε ότι τα είχαν για 12 χρόνια, εκτοξεύει πυρά κατά της Χίλαρι. 

Η Φλάουερς κατηγόρησε επίσης τη Χίλαρι ότι ενθαρρύνει τον Μπιλ να κάνει ό,τι κάνει με τις γυναίκες. Είναι αστείο αυτό που λέει, ότι θα προωθήσει τα γυναικεία θέματα», επεσήμανε η Φλάουερς.

Εν τω μεταξύ, ο «βρόμικος πόλεμος» μεταξύ των δύο υποψηφίων κορυφώνεται, ενόψει και του αυριανού, δεύτερου προεδρικού ντιμπέιτ. με τους δύο μονομάχοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους ενώ η Χίλαρι διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι του Αμερικανού Μίδα. 

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση των Reuters/ Ipsos, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας προηγείται με 5% μονάδες έναντι του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου με ποσοστό 43 % (ενώ ο Τραμπ 38%). 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ