Χανιά: Η απολογία του 73χρονου που πυροβόλησε την πρώην γυναίκα του μέσα στην αγορά για περιουσιακές διαφορές

Μετανιωμένος για την πράξη του δήλωσε βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα ο 73χρονος που πυροβόλησε χθες την 62χρονη πρώην σύζυγο του, στην οδό Μουσούρων στο κέντρο των Χανίων, τραυματίζοντας την βαριά. 

Ο 73χρονος έκανε λόγο για την «κακιά ώρα» και είπε πως δεν ήθελε να κάνει αυτό που έκανε τελικά, γράφει το zarpanews.gr.  Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισής του, είπε πως ο 73χρονος πήρε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για να απολογηθεί, ενώ δήλωσε πως ο πελάτης του είναι συντετριμμένος για την πράξη του.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον ηλικιωμένο άνδρα να πυροβολήσει την πρώην σύζυγο του έχουν να κάνουν με περιουσιακές διαφορές ετών. Ο 73χρονος παραμένει κρατούμενος.

Όλα έγιναν χθες το πρωί στην οδό Μουσούρων. Έπειτα από έντονο διαπληκτισμό με την πρώην γυναίκα του, ο ηλικιωμένος άνδρας, τράβηξε όπλο και την τραυμάτισε. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον δράστη, απέκλεισαν και ακινητοποίησαν καταστηματάρχες της περιοχής.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Χανίων και οι γιατροί προσπαθούν για δεύτερη μέρα, να την κρατήσουν στη ζωή...

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ