Βίντεο: Δείτε στιγμιότυπα από την φαντασμαγορική επίδειξη της πολεμικής Αεροπορίας στον Φλοίσβο

Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στον Φλοίσβο για να παραλουθήσουν την αεροπορική επίδειξη της πολεμικής αεροπορίας που τιμά σε λίγες ημέρες τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Στον ουρανό του Παλαιού Φαλήρου οι πολίτες παρακολούθησαν προσομοιώσεις από διάφορες επιχειρήσεις όπως έρευνας και διάσωσης με Super Puma και προσωπικό της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης για περισυλλογή Ιπταμένου, προσβολής ελικοπτέρου από ζεύγος αεροσκαφών F-16, εναέριας μάχης από ζεύγη αεροσκαφών M-2000-5 και F-16, προσβολής χαμηλού ύψους από ζεύγη αεροσκαφών F-4 και F-16, αεροπυρόσβεσης από ζεύγος αεροσκαφών CL-215 και αντιμετώπισης απειλής αεροσκάφους σε σενάριο «Renegade», προσομοιωμένο από αεροσκάφος της Aegean Airlines.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπει η εκπληκτική Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος» υπό το μουσικό πρόγραμμα ορχήστρας της Πολεμικής Αεροπορίας. 

Επιπλέον στο ιστορικό κτήριο του Φλοίσβου λειτούργησε έκθεση στατικού μοντελισμού με θέμα την ιστορία και την εξέλιξη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας επιδεικνύοντας όμορφα εκθέματα με σχέση το αεροπλάνο. 

Πηγή βίντεο: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ