Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ομαδικούς αλλεπάλληλους βιασμούς υπέστη 17χρονος - Τον απήγαγαν & πήραν λύτρα από τον πατέρα του

Εφιάλτη βγαλμένο από σενάριο θρίλερ έζησε στα χέρια των ομοεθνών του απαγωγέων ένας 17χρονος Πακιστανός που όσο καιρό μάλιστα παρέμεινε φυλακισμένος έπεσε θύμα φρικτών βασανιστηρίων και αλλεπάλληλων ομαδικών βιασμών.
 

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να φύγει από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταναστών στην Κω, στα μέσα Οκτωβρίου, να έρθει στην Αττική και συγκεκριμένα στην Αρτέμιδα, σε έναν ομοεθνή του φίλο που του είχε υποσχεθεί ότι δήθεν θα τον φιλοξενούσε και θα τον βοηθούσε να βρει δουλειά.

Εκεί, ένας 17χρονος, ένας 22χρονος και ένας 30χρονος, τον απήγαγαν και απειλούσαν τον πατέρα του να καταβάλλει λύτρα 20.000 ευρώ για να μην τον σκοτώσουν, κατά πάγια τακτική των Πακιστανών έναντι των ομοεθνών τους.

Οι ημέρες περνούσαν, ο πατέρας του προσπαθούσε να ρίξει τις οικονομικές τους απαιτήσεις, αφού δεν είχε τόσα χρήματα, ενώ ήδη μία υπάλληλος της δομής στην Κω είχε ενημερώσει την Ασφάλεια στο νησί για την εξαφάνιση του νεαρού.

Επί 9 ημέρες, ο 17χρονος έπεσε θύμα φρικτών βασανιστηρίων και αλλεπάλληλων ομαδικών βιασμών και σε καθημερινή βάση, από τους ομοεθνείς του.

Τελικά, οι δράστες ζήτησαν 6.000 ευρώ από τον πατέρα, εκείνος τους έδωσε 5.000 ευρώ και τον παράτησαν στο Μαρκόπουλο. Μετά από τις σχετικές του καταγγελίες στις Αρχές, οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ