Βίκυ Σταμάτη για την πρώτη σύζυγο του Άκη: Είμαι Ελληνίδα, εκείνη Γερμανίδα, ναζί, γκεστάπο... (Βίντεο)

Γνωστός Έλληνας προσφέρθηκε να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ για την αποφυλάκηση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αναφέρει η Βίκυ Σταμάτη.

Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε για την αποφυλάκιση του συζύγου της, Άκη Τσοχατσόπουλου, για την κατάσταση της υγείας του, ενώ εξαπέλυσε και επίθεση κατά των πρώην συνεργατών του άντρα της, Γιάννη Σμπώκο και Νίκο Ζήγρα.

Όπως αποκάλυψε, γνωστός Έλληνας προσφέρθηκε να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ για την αποφυλάκηση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από όσους ευεργετήθηκαν ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. 

Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. 

Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος», τόνισε αρχικά σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Αυτοψία" του Alpha.

 

"Ο γιατρός που τον χειρούργησε μου είπε το εξής: Κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος", δήλωσε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του συζύγου της.

Αναφορικά με την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Ιπποκράτειο, είπε:

"Ήταν προετοιμασμένος για αυτό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για τους κακόπιστους, που κυκλοφορούσαν στην αγορά, σε κόμματα, σε εφημερίδες και έλεγαν ότι η παραμονή του στο Ιπποκράτειο ήταν προσχηματική".

 

Ερωτηθείσα για τα πρώτα λόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου προς εκείνη όταν έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου, η ίδια αποκάλυψε πως της είπε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς έπεσε σε εσένα ο κλήρος στο να με οδηγήσεις από το σκοτάδι στο φως».

«Η σχέση του Άκη Τσοχατζόπουλου με εμένα πέρασε από κύκλωπες και λαιστρυγόνες. 

Ήταν άπειρα τα προβλήματα και τα παράσιτα τα οποία δημιουργούσαν εμπόδια. Και χάσματα αγεφύρωτα. Με ονοματεπώνυμο είναι αυτά. 

Ενδοοικογενειακά πρόσωπα και εξωτερικοί παράγοντες οι οποίοι είχαν σχέση με αυτή την ομάδα που πριν ήταν ένα τεράστιο κόμμα και λέγεται ΠΑΣΟΚ, τώρα δεν ξέρω πως λέγεται. 

Έχει αλλάξει όνομα. 

Αυτή η ομάδα λοιπόν που κάποτε ήταν πρώτο κόμμα και σήμερα είναι τρίτο, τέταρτο, πέμπτο, είχε πάρα πολλά προβλήματα εξαρχής από τη σοβαρή απόφαση που πήρε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ήταν αναφαίρετο δικαίωμά του να επιλέξει τον άνθρωπο, τον σύντροφο, τη μάνα του παιδιού του, τη γυναίκα του. 

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί, δεν κατάλαβα τότε. Τώρα το γνωρίζω», πρόσθεσε.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Αντώνης Σρόιτερ, επέμεινε για τις εντάσεις που υπήρχαν στη σχέση λόγω του οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Τσοχατζόπουλου, σχολιάζοντας μάλιστα πως «αυτό συμβαίνει όταν ένας άνθρωπος γνωρίζει έναν άλλο άνθρωπο στην πορεία της ζωής του. Παιδιά και πάει λέγοντας αντιδρούν με τους δικούς τους τρόπους». «Ενήλικα παιδιά, στην ηλικία μου», τον διέκοψε η Βίκυ Σταμάτη και μίλησε για την αντιμετώπιση που είχε από την οικογένειά του πρώην υπουργού:

«Ο κύριος Τσοχατζόπουλος δεν ξέρει πόσο τον λάτρεψα. Και από σεβασμό στη λατρεία και σε εκείνον και σε αυτή την κατάσταση την οποία διανύει αυτή τη στιγμή εγώ δεν θα αναφερθώ στα παιδιά του. 

Θα αναφερθώ όμως στη μητέρα και στην τέως σύζυγο η οποία υπήρξε καθοδηγητής για πάρα πολλά δεινά τα οποία υπέστη ο Τσοχατζόπουλος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος κι εγώ».

 

«Στη δίκη έδειξε εσάς για αυτά τα δεινά», σημείωσε ο Αντώνης Σρόιτερ για να λάβει την απάντηση: 

«Έπρεπε κάπως να επιχειρηματολογήσει για την απόρριψη. Ξέρετε η απόρριψη είναι άσχημο πράγμα κύριε Σρόιτερ. 

Όποιος και αν μας απορρίψει, είτε αυτός είναι ο μανάβης της γειτονιάς είτε είναι ο συνεργάτης, η απόρριψη είναι άσχημο συναίσθημα και μάλιστα όταν μία γυναίκα βρίσκεται σε μια ηλικία η οποία είναι λίγο

ευαίσθητη, όχι λίγο έως πολύ για να αποδεχθεί μια νέα γυναίκα, σε σχεδόν ίδια ηλικία με την κόρη της».

 

Τέλος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δύο πρώην στενούς συνεργάτες του πρώην υπουργού.

Συγκεκριμένα στον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Σμπώκο, και τον εξάδελφο του κυρίου Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα.

«Υπήρχαν δύο παράσιτα, ο Σμπώκος ο τσαντάκιας γιατί έτσι συστηνόταν στην αγορά και ο Ζήγρας ο κρεβατοκαμαράκιας», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε παρακάτω στην συνέντευξη τα αποσπάσματα στο 19:25 & 49:20.