Στα Μαθηματικά και στην Ιστορία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι πανελλαδικών - Δείτε τα θέματα που έπεσαν

Σημειώνεται ότι με την εξέταση στα δύο αυτών μαθημάτων πέφτει σήμερα η η «αυλαία» για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ, με εξαίρεση εκείνους που έχουν επιλέξει να εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα.

Στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής (Γενικής Παιδείας) και στην Ιστορία (Γενικής Παιδείας) εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι με την εξέταση στα δύο παραπάνω μαθήματα πέφτει σήμερα η η «αυλαία» για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ, με εξαίρεση εκείνους που έχουν επιλέξει να εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα.

Για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν και σε ειδικά μαθήματα, η «δεύτερη πράξη» των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, με το μάθημα των Αγγλικών, και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Ιουνίου, με το μάθημα των Ιταλικών.

Στο μεταξύ, αύριο Τρίτη οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Δίκτυα Υπολογιστών, Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών, Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών, Ναυσιπλοΐα II, Κινητήρες Αεροσκαφών II.

Δείτε παρακάτω τα θέματα:

19-06-17 Ιστορία ΓΕΛ (ημερήσια)

19-06-17 Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής ΓΕΛ (ημερήσια)

19-06-17 Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής ΓΕΛ (εσπερινά)

19-06-17 Ιστορία ΓΕΛ (εσπερινά)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ