Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουλίου!

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Οι προβλέψεις των ζωδίων για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου από την Άντα Λεούση στο oroskopos.gr.

ΚΡΙΟΣ: Εκτιμήστε στο σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη σας να κάνετε καινούριες επαφές θα είναι έντονη. Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες που η κάθε μία από αυτές θα παίξει το δικό της ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζετε τους άλλους θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να κρατήσετε μία γραμμή στη συμπεριφορά σας και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι.

ΛΕΩΝ: Δείτε τις ουσιαστικότερες προδιαγραφές που έχετε σαν άνθρωπος και θα καταλάβετε καλύτερα αυτό που είναι καλό για την υγεία σας, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε και με την ομορφιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από τη μία το άγχος σας για επιτυχία, από την άλλη οι ψυχολογικές μεταπτώσεις που υποβάλετε τον εαυτό σας, έχετε χωρίς να το καταλαβαίνετε στα όρια των αντοχών σας.

ΖΥΓΟΣ: Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση νέων επαγγελματικών βάσεων ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση αναλαμβάνετε σταδιακά και πλήρως τις ευθύνες καινούριων καθηκόντων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Έχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για να πετύχετε τους κοινούς σας στόχους πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, εάν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σας δημιουργεί πανικό. Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση, στις εκρήξεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται ενθουσιασμός και απογοήτευση.

ΙΧΘΥΣ: Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, για να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ