Πραγματικός κανίβαλος παραδόθηκε στην αστυνομία μαζί με ανθρώπινα μέλη – Φωτό

Ισχυρίστηκε ότι βαρέθηκε να τρώει ανθρώπινο κρέας

Στις αρχές παραδόθηκε ένας Νοτιοαφρικανός ο οποίος παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς κρατώντας ένα πόδι και τα χέρια ενός ανθρώπου, δηλώνοντας ότι είναι κανίβαλος.

Στη συνέχεια οδήγησε τις αρχές σε ένα σπίτι στο Κουάζουλου-Νατάλ, όπου βρέθηκαν και άλλα ανθρώπινα μέλη, ενώ οι ιατροδικαστές εξετάζουν κατά πόσο τα μέλη αυτά ανήκουν σε έναν ή σε πολλούς ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, συνελήφθησαν 3 ακόμα άτομα, ηλικίας 22, 29 και 32 ετών που εικάζεται ότι δολοφόνησαν μία γυναίκα και στη συνέχεια έκοψαν τη σωρό της, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τσέρμειν Στρούγουιγκ.

Οι 3 ύποπτοι κατηγορούνται για δολοφονία αλλά και παράνομη κατοχή ανθρωπίνων οργάνων και ιστών

 

Επισημαίνεται ότι ο κανιβαλισμός στη χώρα της Νοτίου Αφρικής δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα, ωστόσο οι κατηγορούμενοι θα μπορούσαν έρθουν αντιμέτωποι με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ανθρώπινων ιστών του 1983, ο οποίος απαγορεύει την κατοχή οποιουδήποτε ανθρώπινου ιστού ή μέρους σώματος χωρίς άδεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ