Διάσημη τερματοφύλακας κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο της FIFA ότι της ζούληξε τα οπίσθια σε επίσημη τελετή!

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ λέει: "Είναι γελοίο και παράλογο"

Άλλη μια ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης είδε το φως της δημοσιότητας. 

Η Χόουπ Σόλο, η για πολλά χρόνια τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και δυο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης, κατηγόρησε μέσω συνέντευξής της στην πορτογαλική εφημερίδα "Tribuna Expresso" τον πρώην πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της τελετής για την απονομή της Χρυσής Μπάλας τον Ιανουάριο του 2013.

Η Σόλο, ισχυριζεται ότι ο Σεπ Μπάτλερ της "ζούληξε τα οπίσθια", στη διάρκεια της απονομής.  

Σύμφωνα με τον Guardian, η Αμερικανίδα ανέφερε  ότι ο Ελβετός της έπιασε τα οπίσθια λίγο πριν βγουν στην σκηνή για να δώσουν το βραβείο της καλύτερης παίκτριας της χρονιάς στην συμπατριώτισσά της, Άμπι Γουάνμπαχ.

Όπως δήλωσε σοκαρίστηκε και προσπάθησε να συνέλθει και να μη δώσει συνέχεια στο γεγονός για να μπορέσει να παρουσιάσει την συνάδελφο της που βραβεύτηκε.

«Λίγο πριν βγούμε στην σκηνή, ο Μπλάτερ ήταν από πίσω μου και μου έπιασε τα οπίσθια. Σοκαρίστηκα και προσπάθησα να συνέλθω για να παραδώσω το βραβείο μου. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω», τόνισε η Σόλο.

«Η σεξουαλική παρενόχληση στον αθλητισμό είναι το πιο σιχαμερό πράγμα που υπάρχει και πρέπει να σταματήσει. Τότε, ο Σεπ Μπλάτερ ήταν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είχε το δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Σεπ Μπάτλερ, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και λέει δια του εκπροσώπου του ότι όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι "γελοίοι και παράλογοι".

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ