Η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε πως βρίσκεται στον όγδοο μήνα: «Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος»

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Αθηναΐς Νέγκα.

«Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα», έγραψε χαρακτηριστικά στη στήλη της στα Παραπολιτικά.

Και συνέχισε λέγοντας η δημοσιογράφος: «Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».

 

 

Να θυμίσουμε οτι η Αθηναΐς Νέγκα είχε παντρευτεί μυστικά το καλοκαίρι τον σύντροφό της και λίγο καιρό αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία στα social media αποκαλύπτοντας τον γάμο της.