H Heidi Klum "το διασκεδάζει" στα βραβεία Grammy με σέξι φόρεμα που αποκαλύπτει τα εσώρουχα της και καταπλήσσει τα πλήθη (Βίντεο)

Στα 44 παραμένει το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς

Το 1999 ήταν η πρώτη Γερμανίδα που έγινε άγγελος της Victoria's Secret. Από τότε ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα, με την Heidi Klum, να πρωταγωνιστεί στις διεθνείς πασαρέλες και να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η 44χρονη σήμερα πανέμορφη Heidi, εξακολουθεί να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής όταν εμφανίζεται δημόσια. Την Κυριακή στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy, στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, η μητέρα 4 παιδιών Heidi που "δεν έχει τίποτα να κρύψει" καθώς διαθέτει ακόμα τέλειο κορμί, έκανε μια σούπερ αποκαλυπτική εμφάνιση με ένα μαύρο -σέξι κι όποιος αντέξει-  φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα τα εσώρουχα της και κατέπληξε τα πλήθη.

 

So much fun at the #GRAMMYS this weekend! ?: @enews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το τολμηρό μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κινείται νωχελικά και παίζει με τα μακριά μαλλιά της τονίζοντας το αποκαλυτπιτκό της φόρεμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασε χιλιάδες like και σχόλια από τους φανατικούς θαυμαστές της. Στο σχόλιο έγραψε: "Το διασκεδάζω στα Grammy"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ