Η καλλονή αρχιτεκτόνισσα νέα αγάπη του Brad Pitt είναι η νέα Amal Clooney

Η εντυπωσιακή Neri Oxman έχει πάντως και την έγκριση του George Clooney- πιθανώς και της Amal!

Είναι γνωστή η φιλία που συνδέει τον George Clooney με τον Brad Pitt.

Άραγε μετά τον ευτυχισμένο γάμο του γοητευτικού George με την κορυφαία δικηγόρο, Amal Alamuddin και την απόκτηση των διδύμων τους, βρήκε και ο Brad την δική του "Amal" στον πρόσωπο της Neri Oxman; 

Δεν αποκλείεται, όπως υποστηρίζουν τουλάχιστον τα δημοσιεύματα...

Η 42χρονη αρχιτέκτονας και καθηγήτρια του MIT είναι μορφωμένη, επιτυχημένη και άκρως εντυπωσιακή.

Η ίδια μπορεί να απασχολεί τα tabloids το τελευταίο διάστημα, λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον σταρ του Hollywood, όμως στον τομέα της είναι πολύ γνωστή και επιτυχημένη- ενώ φέτος ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία Design, ενώ έχει κερδίσει στο παρελθόν διάφορα διεθνή βραβεία.

Όσο για τον Brad, φαίνεται πως του αρέσουν οι γυναίκες που αποτελούν πρόκληση για εκείνον και η Neri Oxman, που έχει στο ενεργητικό της και έναν γάμο καθώς και ένα διαζύγιο με τον Osvaldo Golijov, αποτελεί σίγουρα μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, όπως αναφέρει το People.

(Photo: Tom Allen for INTERVIEW)

Ο 54χρονος ηθοποιός, μετά το διαζύγιό του με την Angelina Jolie φαίνεται πως κλείστηκε στον εαυτό του, όμως η "τρυφερή φιλία" που τον ενώνει με την Neri φαίνεται πως του έχει κάνει πολύ καλό.

Η Neri Oxman- όπως και η Amal- συνδυάζει την γοητεία με την επαγγελματική επιτυχία, αλλά και την επιστημονική κατάρτιση.

Σύμφωνα, δε, με το hollywoodlife.com, η όμορφη καθηγήτρια του MIT έχει και την "έγκριση" του Clooney. 

«O George θα χαιρόταν ιδιαίτερα αν η σχέση του Brad με την Neri γινόταν πιο σοβαρή... Θεωρεί πως αποτελεί πολύ καλή επιρροή για εκείνον», όπως αναφέρουν πηγές του site. 

(Photo: REX/Shutterstock)

Δεν μένει τώρα παρά να τους δούμε όλους μαζί, αν υποθέσουμε πως τελικά ισχύει ότι ο γοητευτικός ηθοποιός και η εντυπωσιακή αρχιτέκτονας είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ