Κουβέλης: ''Οι δημοκρατικές δυνάμεις όλες μαζί ενάντια στον ναζισμό''

Συγχαρητήρια στη Δικαιοσύνη η οποία έκανε απερίσπαστη και σωστά τη δουλειά της έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Συγχαρητήρια στη Δικαιοσύνη η οποία έκανε απερίσπαστη και σωστά τη δουλειά της έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στο mega, τόνισε ότι ο ίδιος είχε επισημάνει τον κίνδυνο για τη δημοκρατία με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Σημείωσε, ακόμη, ότι είναι ανάγκη το εγκληματικό κόμμα να αντιμετωπιστεί με συμπαράταξη όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και ανεξάρτητα από πολιτικές διαφθορές, αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις.

Υποστήριξε, ακόμη, ότι η τυχόν πολιτική συνεννόηση δεν πρόκειται να βλάψει την πορεία της δικαστικής έρευνας, όπως ανέφεραν μερικοί τις προηγούμενες ημέρες και για αυτό το λόγο ζήτησε την σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογών ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι το σύστημα και ο εκλογικός νόμος έχουν επάρκεια ώστε να αντιμετωπίσουν σωστά την κατάσταση.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, πάντως, έριξε και το μπαλάκι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι εκτός από εκείνους που ψήφισαν το ναζιστικό κόμμα για να διαμαρτυρηθούν, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν συμφωνία με τις εγκληματικές, παράνομες και βίαιες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ