Φόνους, βιασμούς, πορνογραφία και αποπλάνηση ανηλίκων περιλαμβάνει το κατηγορητήριο για τον Ηλία Κασιδιάρη

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος απολογείται στον ανακριτή.

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος απολογείται στον ανακριτή.

Σύμφωνα με το Βήμα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ αναμένεται να κάνει λόγο για πολιτική δίωξη εις βάρος του, η οποία υποκινήθηκε από συμφέροντα που έχουν να κάνουν με την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Αθήνας.

Ακόμη, αναμένεται να επιχειρήσει να αρνηθεί κάθε ανάμειξή του στο στρατιωτικό σκέλος της ΧΑ, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα «Inova» δεν έχει καμία σχέση με τη ΧΑ, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν θα έδινε ποτέ λατινικό όνομα σε ομάδα της.

Το κατηγορητήριο κατά Κασιδιάρη πατήστε ΕΔΩ

 Το βαρύ κατηγορητήριο σε βάρος του Ηλ. Κασιδιάρη, που δημοσιεύει ολόκληρο «Το Βήμα», πάντως περιγράφει μια οργάνωση δομημένη κατά τα πρότυπα του Αδόλφου Χίτλερ με στρατολογήσεις ανηλίκων, αλλά και ομάδες μάχης συντεταγμένα εμφανιζόμενες.

 Για τον Ηλ. Κασιδιάρη επιφυλάσσεται ο ρόλος του υπευθύνου για τη στρατιωτική εκπαίδευση, ακόμα και με αληθινά πυρά. Σοκάρουν οι αναφορές του κατηγορητηρίου για «αιφνιδιαστικές, βίαιες και μαζικές επιθέσεις από νεοτέρας ηλικίας άτομα, για μηχανοκίνητες ομάδες με τον τίτλο Inova, αλλά και για ιδεολογία περί την υπεροχή της αρίας φυλής που οδήγησε σε δεκάδες αιματηρές επιθέσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ