Όταν η Τζέσυ Παπουτσή μιλούσε για τον κρυφό γάμο της στα Σκόπια, τον γιο της και την περιπέτεια υγείας της (Βίντεο)

Συγκινητική εξομολόγηση.

Η Τζέσυ Παπουτσή απεβίωσε, χθες (01/07), αλλά τα όσα είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια για τον δεύτερο γάμο της με τον Γιάννη Μανιό στα Σκόπια, τον γιο της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, συγκινούν.

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη, αρχικά, με τον -επίσης- ηθοποιό Θάνο Καληώρα και μαζί απέκτησαν ένα παιδί: «Χώρισα με τον Θάνο που είναι ένας γλυκός άνθρωπος και ο Θεός μου έστειλε έναν ακόμα πιο γλυκό άνθρωπο, τον Γιάννη. Είναι σύντροφος, αυτό που χρειαζόμαστε στη ζωή μας. Νοιάζεται όλο τον κόσμο. Είμαστε μαζί 20 χρόνια» είπε.

Ο δεύτερος γάμος της, με τον Γιάννη Μανιό, έγινε στην ελληνική πρεσβεία στα Σκόπια κι η ίδια είχε τονίσει στην εκπομπή «Μία» του Star: «Είναι αστείο και δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις όταν το έχεις κάνει, γιατί ο γάμος δεν είναι τίποτα, το θέμα είναι να τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο. Επειδή είχα τον Γιώργο και τη μαμά μου που ήταν της εκκλησίας, δεν ήθελα να τους σχολιάσουν. Πήγαμε στα Σκόπια που ήταν η κουμπάρα μας. Στον γάμο ήταν η πρέσβης, οι δύο μας κουμπάροι και ο γιος μου. Ήταν πολύ ωραία. Έτυχε την κουμπάρα μου να την έχουν μεταθέσει εκεί, γι’αυτό έγινε εκεί ο γάμος».

Τέλος, η Τζέσυ Παπουτσή είχε αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε: «Εγώ, από μικρή, και τα αδέλφιά μου είχαμε την επιλογή να διαλέξουμε την πίστη μας. Ο πατέρας μου σηκωνόταν τις Κυριακές κι έλεγε ότι εκείνος πάει στην εκκλησία και αν θέλαμε να πηγαίναμε. Πίστευα πάντα και, όταν μου έτυχε αυτό, έκανα τον Σταυρό μου και είπα στον Θεό αν ήθελε να γυρνούσα πίσω και να αγκάλιαζα τους δικούς μου ανθρώπους ή όχι. Αυτές είναι δοκιμασίες, όλοι τις περνάμε».

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ