Το Φθινόπωρο είναι εδώ και σου προτείνουμε 36 στυλιστικές επιλογές για κάθε περίσταση

Πάρτε ιδέες και εμπνευστείτε! 

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε συχνά στην καθημερινότητα μας είναι το τι θα φορέσουμε. 

Σύνολα με ρούχα καλοκαιρινά που μπορούν να φορεθούν και το Φθινόπωρο, αν συνδυαστούν με τα κατάλληλα κομμάτια της ντουλάπας σας. Όπως και τα κατεξοχήν φθινοπωρινά είδη που αποτελούν κορυφαίες επιλογές για ντύσιμο στο γραφείο, το σχολείο, αλλά και τις βραδινές ή επίσημες εξόδους σας.

Πρόκειται για φθινοπωρινά ντυσίματα βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις της μόδας, αλλά και σύνολα που έχουν διαχρονική αξία

Πρωινό φθινοπωρινό ντύσιμο:

Φθινοπωρινό ντύσιμο (1)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (2)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (3)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (4)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (5)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (6)

Υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες για καθημερινά φθινοπωρινά ντυσίματα με χαλαρά και άνετα σύνολα που φοριούνται στο σχολείο, τη βόλτα, τον καφέ, αλλά και τα ψώνια.

Μια από τις πιο απλές, αλλά εντυπωσιακές προτάσεις είναι το κοντό φόρεμα. Αποτελεί μια εύκολη λύση για τις πρωινές σας δραστηριότητες, αφού είναι από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

Σε εφαρμοστή, αέρινη ή Α γραμμή, το φόρεμα αναδεικνύει την θηλυκή πλευρά μιας γυναίκας προσφέροντας άνεση. Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα τόσο με sneakers, μπαλαρίνες και oxford shoes, όσο και με χαμηλά μποτάκια ή μπότες.

Αντίστοιχα όμορφη επιλογή για τα πρωινά σας είναι και τα σύνολα με φούστα σε όλα τα μήκη και στυλ. Ταιριάζουν θαυμάσια με ένα απλό μπλουζάκι, ένα πουλοβεράκι ή ένα ζιβάγκο, ενώ όμορφος συνδυασμός είναι και αυτός με το πουκάμισο.

Από εκεί και πέρα, αγαπημένη επιλογή για τις γυναίκες το Φθινόπωρο αποτελεί και το παντελόνι. Παντελόνια υφασμάτινα, κολάν, δερμάτινα ή καμπάνα μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά καθημερινά ντυσίματα. Επιλέξτε το ιδανικό και φορέστε το με t-shirt, πουκάμισο ή πουλοβεράκι.

Κατάλληλα πανωφόρια για τις πρωινές εμφανίσεις της εποχής είναι η πλεκτή ζακέτα, το λεπτό μπουφανάκι (δερμάτινο ή μη) και το αμάνικο ημίπαλτο. Για πιο casual chic ντυσίματα μπορείτε να επιλέξετε και μια καμπαρντίνα.

Βραδινό φθινοπωρινό ντύσιμο:

Φθινοπωρινό ντύσιμο (7)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (8)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (9)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (10)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (11)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (12)

Για τις βραδινές φθινοπωρινές εμφανίσεις μεγάλο ρόλο στην επιλογή ντυσίματος παίζει το μέρος όπου θα πάτε. Αν πρόκειται για ένα χαλαρό ποτάκι με φίλους, μπορείτε να φορέσετε το τζιν σας με ένα αέρινο τοπ ή πουκάμισο και ένα μεσάτο σακάκι.

Σε αυτή την περίπτωση ιδανικά είναι τα ψηλοτάκουνα ankle boots ή οι γόβες. Αν όμως θέλετε κάτι πιο ξεκούραστο, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Εξίσου όμορφη επιλογή φθινοπωρινού ντυσίματος για ποτό είναι και ο συνδυασμός μαύρου δερμάτινου παντελονιού με λευκό πουκάμισο. Πρόκειται για μια πολύ κομψή, αλλά και σαγηνευτική πρόταση που ολοκληρώνεται ιδανικά με ψηλό λεπτό τακούνι σε κλειστό μποτάκι ή γόβα.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε ένα πιο μοδάτο και ιδιαίτερο σύνολο, μπορείτε να επιλέξετε ένα ασπρόμαυρο καρό παντελόνι. Το καρό εξάλλου είναι ένα κορυφαίο print για την εποχή. Μάλιστα αν το συνδυάσετε με ένα μαύρο τοπ με βολάν και κόκκινα ankle boots, που είναι top trend στα παπούτσια, τότε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εκθαμβωτικό.

Υπάρχει βέβαια πάντα και η επιλογή ενός κολλητού μίνι φορέματος. Το συγκεκριμένο φουστάνι συνδυάζεται όμορφα με ένα γούνινο γιλέκο. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό σύνολο ιδανικό για τις βραδινές σας εξόδους. Ολοκληρώστε το με μπότες πάνω από το γόνατο και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Casual φθινοπωρινό ντύσιμο:

Φθινοπωρινό ντύσιμο (13)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (14)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (15)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (16)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (17)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (18)

Το casual και chic casual look είναι ιδανικές επιλογές για τις χαλαρές σας φθινοπωρινές εμφανίσεις. Πρόκειται για ντυσίματα άνετα που θα σας κάνουν να λάμψετε τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Αγαπημένη επιλογή αποτελεί το τζιν παντελόνι στα κλασσικά του χρώματα, είτε σε μαύρο. Το πασπαρτού αυτό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας μπορεί να συνδυαστεί με τοπ όλων των ειδών.

Φορέστε τα με ένα αέρινο μπλουζάκι με έξω τους ώμους και τα sneakers σας, δημιουργώντας ένα όμορφο φθινοπωρινό ντύσιμο για καφέ, ψώνια, αλλά και μια χαλαρή βόλτα με φίλους. Εναλλακτικά φορέστε ένα μαύρο φθαρμένο τζιν με πουκάμισο και ένα blanket scarf ή μια πασμίνα.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το ροκ casual σύνολο με κοντό πλεκτό φόρεμα, φαρδιά πλεκτή ζακέτα και αρβυλάκια.

Αν όμως αναζητάτε ένα πιο chic casual look, μπορείτε να φορέσετε ένα υφασμάτινο παντελόνι, με ένα απλό μπλουζάκι και τα sneakers σας. Προσθέστε επίσης ένα μεγάλο μαντήλι στο λαιμό και μια καμπαρντίνα, αν ο καιρός το απαιτεί.

Μάλιστα τα μεγάλα μαντήλια – πασμίνες, που αποτελούν και κορυφαία τάση στα αξεσουάρ για την εποχή, δεν προσθέτουν μόνο στυλ, αλλά και χρώμα σε ένα σύνολο.

Φθινοπωρινό ντύσιμο με τζιν:

Φθινοπωρινό ντύσιμο (19)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (20)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (21)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (22)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (23)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (24)

Το τζιν είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα των γυναικών. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό. Επιλέξτε ανάμεσα στο εφαρμοστό, boyfriend, φθαρμένο κλπ το ιδανικό τζιν για τον σωματότυπο σας και για το στυλ ντυσίματος που θέλετε να δημιουργήσετε και συνδυάστε το με το αντίστοιχο τοπ.

Κάντε λοιπόν υπέροχα φθινοπωρινά ντυσίματα για το πρωί φορώντας ένα τζιν με ένα απλό μπλουζάκι και μια ζακέτα, απογειώνοντας τα με μια πασμίνα. Ολοκληρώστε φορώντας ίσια παπούτσια τύπου μπαλαρίνας, sneakers ή oxford shoes, είτε επιλέγοντας ένα μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο με χαμηλό τακούνι.

Για πιο βραδινές εμφανίσεις μπορείτε να συνδυάσετε το τζιν με δερμάτινο μπουφανάκι ή bomber jacket με παγιέτες. Συνδυάστε το με ψηλοτάκουνες γόβες και ένα μικρό τσαντάκι με αλυσίδα, που αποτελεί κορυφαία τάση στις τσάντες για το Φθινόπωρο και είστε έτοιμη.

Φθινοπωρινό ντύσιμο γραφείου:

Φθινοπωρινό ντύσιμο (25)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (26)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (27)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (28)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (29)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (30)

Το ντύσιμο για το γραφείο θα πρέπει να είναι κομψό και ευπρεπές, αναδεικνύοντας παράλληλα την θηλυκότητα μια γυναίκας.

Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα κουστούμι με παντελόνι ή ταγιέρ με φούστα και σακάκι. Μπορεί να είναι και ένα απλό υφασμάτινο παντελόνι με ένα πουκάμισο, μια αέρινη μπλούζα ή ένα πουλοβεράκι.

Ιδανικό και πάντα αγαπημένο σύνολο αποτελεί το μαύρο παντελόνι με το λευκό πουκάμισο. Πρόκειται για μια all time classic επιλογή ντυσίματος που ταιριάζει τέλεια τόσο με τις ψηλές γόβες ή τα ankle boots, όσο και με μπαρέτες, μπαλαρίνες και oxford shoes.

Εξίσου όμορφο καθημερινό φθινοπωρινό ντύσιμο γραφείου είναι όμως και αυτό που συνδυάζει το χρωματιστό παντελόνι, ακόμη και σε σχέδιο φόρμας, με ένα απλό μπλουζάκι και μια μακριά ζακέτα. Αν μάλιστα το φορέσετε με ένα ζευγάρι γόβες, τότε πρόκειται μια εντυπωσιακή ιδέα ρούχου για τη δουλειά.

Αν πάλι σας αρέσουν οι φούστες και τα φορέματα, υπάρχουν πολλές επιλογές για να τα φορέσετε και στο γραφείο.

Για παράδειγμα η επιλογή μιας tweed pencil φούστας με ένα μπλουζάκι τύπου πουκαμίσου, ένα χοντρό καλσόν και γόβες, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό ντύσιμο για το γραφείο. Επίσης, ένα κοντό φορεματάκι μέχρι το γόνατο σε γραμμή Α με μια μακριά πλεκτή ζακέτα μπορούν να φορεθούν άνετα στον χώρο εργασίας.

Φθινοπωρινό ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση:

Φθινοπωρινό ντύσιμο (31)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (32)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (33)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (34)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (35)

Φθινοπωρινό ντύσιμο (36)

Αν είστε καλεσμένη σε έναν φθινοπωρινό γάμο ή μια βάπτιση, τα φορέματα είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά σχέδια και στυλ που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε μια εκθαμβωτική εμφάνιση.

Από τα κοντά μέχρι τα μακριά και από τα κολλητά μέχρι τα αέρινα, τα φορέματα αποτελούν μια άκρως θηλυκή και εύκολη λύση. Αποτελούν από μόνα τους ένα ολοκληρωμένο ντύσιμο για γάμο / βάπτιση και συνδυάζονται εύκολα μ’ ένα πέδιλο ή μια γόβα.

Από εκεί και πέρα, υπέροχη πρόταση αποτελούν και τα σύνολα με φούστα και παντελόνα σε συνδυασμό με ένα μακρυμάνικο ή και κοντομάνικο μπλουζάκι. Κορυφαίες σε προτίμηση φούστες είναι οι ψηλόμεσες τύπου κλος σε κοντό ή μακρύ σχέδιο σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Συνδυάζονται υπέροχα με ένα κορμάκι, ένα ελαφρώς αέρινο μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο. Εξίσου όμως εντυπωσιακές και σαγηνευτικές είναι οι pencil ή οι πιο παιχνιδιάρικες τούλινες φούστες.

Από τα κορυφαία φθινοπωρινά ντυσίματα για γάμο / βάπτιση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ολόσωμες φόρμες.

Πρόκειται για ένα ακόμη ρούχο που αποτελεί από μόνο του ολοκληρωμένο σύνολο και διατίθεται σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Είναι ιδανικό για κάθε σωματότυπο και αποτελεί κομψή και όμορφη επιλογή ντυσίματος για επίσημες εκδηλώσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ