Story of the day: Κορόιδευαν νεαρή από την Αυστραλία για τα κιλά της & εκείνη τους "εκδικήθηκε" - Δείτε πως ήταν & πως έγινε (Φώτο - Βίντεο)

Μερικά παραπανίσια κιλά είχαν γίνει η αρχή του εφιάλτη για την 18χρονη Τζόσι Ντέσγκραντ από την Αυστραλία, καθώς αρκετοί ήταν οι συμμαθητές της που την έκαναν να νιώθει άσχημα, κάνοντας κακόγουστα αστεία για το βάρος της.

Αρχικά, η νεαρή μαθήτρια από το Κουίνσλαντ θεωρούσε υπεύθυνη την ίδια για όσα υπέφερε σε καθημερινή βάση στο σχολείο της, ενώ αδυνατούσε να κάνει φίλους καθώς οι φορές που έβγαινε από το σπίτι ήταν σπάνιες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make time for it. Just get it done. Nobody ever got in shape by thinking about it, just do it!you’ve got this.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You may see me struggle but you will NEVER see me quit. Tell yourself, no matter how hard it is or how hard it gets, I’m going to make it. #positivity #transformation #nevergiveup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie) στις

Όταν, όμως, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τις καθημερινές της συνήθειες, κάνοντας καθημερινή γυμναστική κι ελέγχοντας την διατροφή της, όλα πήραν διαφορετική τροπή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning!Start your day with a smile and have a wonderful Friday! #brisbanecity #yoga #movenourishbelieve #lornajane

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie) στις

Από τα 120 κιλά που ζύγιζε αρχικά, κατάφερε να μειώσει το βάρος της στο μισό, ενώ τα αποκαλυπτήρια της νέας της εμφάνισης έγιναν με φαντασμαγορικό τρόπο στον σχολικό χορό στο τέλος της σεζόν, όταν η Τζόσι έκλεισε -στην κυριολεξία- τα στόματα όσων την κορόιδευαν το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το extratipp.com.

Πλέον, αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στην πόλη της, όχι τόσο για την «μεταμόρφωσή» της αλλά από το γεγονός ότι μέσω του Instagram κατάφερε να μεταδώσει παντού το μήνυμα ότι «αν θες κάτι πολύ, τότε κάνεις τα πάντα για να το κατακτήσεις».

Η Τζόσι, μάλιστα, δηλώνει αποφασισμένη να μην αφήσει ποτέ ξανά τα πικρόχολα σχόλια να επηρεάσουν την ψυχολογία και την διάθεσή της, καλώντας όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να κλείσουν τα αυτιά τους στην κακόβουλη κριτική και να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να αισθανθούν οικεία με το σώμα και την εξωτερική τους εμφάνιση, όποια κι αν είναι αυτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ