Η μεγάλη θαυμάστρια του Charles Bronson που του άφησε όλη της την περιουσία (φωτό)

Του άφησε 300.0000 δολάρια.

Οι διασημότητες συχνά λαμβάνουν περίεργα και εξωφρενικά δώρα από τους φαν τους και τους θαυμαστές τους. Ωστόσο, ένα από τα πιο μεγάλα και εξωφρενικά δώρα στην ιστορία δόθηκε στον μεγάλο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Charles Bronson.

Το 1996, μια γυναίκα από το Λούισβιλ αποφάσισε να αφήσει ολόκληρη την περιουσία της, αξίας 300.000 δολαρίων, στον Bronson, τον αγαπημένο της ηθοποιό, με χειρόγραφη διαθήκη.

Σύμφωνα με την New York Post, η Audrey Knauer απεβίωσε το 1997 στην ηλικία των 55 ετών, αφήνοντας πίσω της περιουσία αξίας 300.000 δολαρίων. Ωστόσο, σε μια εκπληκτική σειρά γεγονότων, ανακαλύφθηκε ότι είχε αφήσει ολόκληρη την περιουσία της στον Charles Bronson.

Η επιθυμία της που γράφτηκε βιαστικά στο πίσω μέρος μιας λίστας αριθμών έκτακτης ανάγκης, δήλωνε ρητά ότι δεν αφήνει τίποτα στην οικογένειά της, όπως είχε αρχικά επιδιώξει.

Αντίθετα, επιθυμούσε ολόκληρη η περιουσία της να πάει στον αγαπημένο της ηθοποιό, τον οποίο πάντα θαύμαζε και αγαπούσε.

Σύμφωνα με το E-Online, λέγεται ότι η Knauer έχει γράψει: «Σε καμία περίπτωση η μητέρα μου, η Ελένη, δεν κληρονομεί τίποτα από μένα - χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία κλπ. Κληροδοτώ τον Charles Bronson, τον ταλαντούχο ηθοποιό, και αν δεν θέλει, μπορεί να περάσει την κληρονομιά στην ελεύθερη δημόσια βιβλιοθήκη του Louisville ".

Τέλος να σημειώσουμε πως η γυναίκα αυτή δεν γνώρισε ποτέ τον Bronson από κοντά, όμως τον θαύμαζε πάντα και τις άρεσε ιδιαίτερα να παρακολουθεί τις ταινίες του.

Μετά το θάνατό της, και την μεταφορά κληρονομιάς στον ηθοποιό η οικογένειά της διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως η γυναίκα δεν ήταν ψυχολογικά σταθερή όταν έγραψε την κληρονομιά.

Αντ 'αυτού, η οικογένεια παρουσίασε ένα προηγούμενο έγγραφο, στο οποίο η Knauer διέταζε την κατανομή της περιουσίας της μεταξύ των συγγενών της μετά το θάνατό της.

Εν τέλει ο μεγάλος ηθοποιός του κινηματογράφου δεν κράτησε τα χρήματα τα οποία μεταφέρθηκαν στην Δημόσια Βιβλιοθήκη όπως ακριβώς όριζε η τελευταία διαθήκη της Audrey Knauer.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ