Ευτυχισμένα γενέθλια στο Παρίσι: Η Ζέτα Δούκα με τον αγαπημένο της γιορτάζει με μια υπέροχη συγκινητική φράση (φωτό)

Τα φετινά γενέθλια δεν θα τα ξεχάσει ποτέ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ζέτα Δούκα. Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Στο θέατρο σημειώνει μεγάλες επιτυχίες με πιο πρόσφατη το συγκλονιστικό "Γράμμα σε ένα παιδί που δεν γενήθηκε ποτέ" που ανέβηκε στο θέατρο "Αλκμήνη" και στην προσωπική της ζωή είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον σύντροφο της Μιχάλη Χατζαντωνά.

Ο αγαπημένος της μάλιστα της έκανε μια πολύ όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια της. Οι δύο τους βρέθηκαν στο Παρίσι χωρίς την κόρη τους Θάλεια για να γιορτάσουν το γεγονός στην πόλη του φωτός . 

Σε ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Δούκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε ένα πολύ όμορφο κείμενο ως λεζάντα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε. Στο κείμενο που κλείνει με την συγκινητική φράση: "η ζωή μου είναι υπέροχη και η ευχή που κάνω πριν σβήσω το κεράκι τα τελευταία χρόνια που απέκτησα την Θαλεια, είναι ίδια κι απαράλλακτη: «Δεν χρειάζομαι τιποτα, τα έχω όλα!!» ", φαίνεται πόσο πλήρης νιώθει και πόσο ευτιχισμένη είναι.

Ολόκληρο το κείμενο:

«Τα φετινά μου γενέθλια, ήταν διαφορετικά! Δεν ήμουν σπίτι μου, δεν ήμουν σε κάποιο θέατρο, δεν είχα τους φίλους μου ούτε και το παιδί μου μαζί... Τα γιόρτασα σε μια άλλη χώρα, μόνο με τον αγαπημένο μου και με νέους φίλους που ελάχιστα γνωρίζω αλλά εκτιμώ πολύ! Και ήταν υπέροχα... Γιατί η ζωή μου είναι υπέροχη και η ευχή που κάνω πριν σβήσω το κεράκι τα τελευταία χρόνια που απέκτησα την Θαλεια, είναι ίδια κι απαράλλακτη: «Δεν χρειάζομαι τιποτα, τα έχω όλα!!».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ