Η υπέρ – τυχερή του Λόττο ξόδεψε μια περιουσία για να μεταμορφωθεί - Δίνει 70.000 ευρώ για να αγοράσει... αγόρι

Έκανε ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της! 

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Σκωτσέζα Τζέιν Παρκ κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες στο Λόττο, στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών. Παρά την αξιοζήλευτη ζωή της όμως και την χλιδή στην οποία ζει, η 22χρονη σήμερα Τζέιν παραμένει μόνη, χωρίς κάποιον σημαντικό άνδρα στη ζωή της.

Η νεότερη υπερτυχερή του EuroMillions στη Μεγάλη Βρετανία, ανέφερε ότι είναι πρόθυμη να πληρώσει το καινούργιο της αγόρι μέχρι και 70.000 ευρώ τον χρόνο για να βγαίνει μαζί της μετά από σειρά αποτυχημένων ραντεβού.

Η νεαρή κοπέλα η οποία ξόδεψε μεγάλο μέρος των χρημάτων που κέρδισε στις πλαστικές επεμβάσεις πλέον ψάχνει άντρα και το ποσό που δίνει είναι τεράστιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror ενόψει των γενεθλίων της που πλησιάζουν αλλά και στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εύρεση γαμπρού, η νεαρή Σκωτσέζα αποφάσισε πρόσφατα να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της.

Έτσι, έγινε από ξανθιά μελαχροινή, και δημοσίευσε φωτογραφίες από το νέο της look στο Instagram, γκρινιάζοντας που πρόκειται να γιορτάσει ξανά τα γενέθλιά της μόνη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ